کاری که خط قرمز شماست رو هرسال انجام بده بااینکه میبینه شما بدجور ناراحت و دلشکسته میشید چیکار میکنید درحقش؟شوهرمن بوته گل رزی رو که عاشقشم و هرسال پر غنچه میشه رو تو فروردین هرس میکنه اونم ب طور کامل فقط میزاره چندتا برگ و گل بالای درخت بمونن و ظاهر بدی پیدا کنن.هرسال با گریه و زاری بهش میگم چرا اینکارو کردی یا چرا توزمستون اینکارو انجام نمیدی که غنچه هاشو نابود نکنی..توگوشش نمیره،حتی قبلش هم بهش گوشزد میکنم ولی بازم توگوشش نمیره،چیکار میکنید بااین مرد؟باورتون میشه که ب حدی حالم ازش بهم خورده امروز که دارم از رو اجبار تحملش میکنم،آیا من حساسم؟یا نه،شوهرم ی آدم مزخرفه؟من دیگه تو همه چی موندم تودرست و غلط همه چی..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تصور کن ی عالمه شاخ و برگ و غنچه ای که کنده شدن و نابود شدن..من امروز تا مرز سکته رفتم تامرز دیوونه شدن..فقط جیغ زدم و نفرینش کردم...چیکار کنم این ی نمونه کاراشه..ازدسش دیوانه شدم نه میتونم طلاق بگیرم نه بمونم ی بچه ۱۱ماهه دارم..
از نفهم هم اون ور تر..هرآدمی بود هرسال میدید من این همه اشک میریزمو داغون میشم سال بعد اینکارو تکرار نمیکرد..اما این ۳ساله انجام میده..قبلشم بهش میگم ولی فایده نداره حتی قسمش دادم امسال دست به این نزن..صبح که از خواب پاشدم دیدم پرده ها رو قشنگ همه رو کنار زده چشمم به گله افتاد..قلبم رو حس کرد ی لحظه وایساد اصلا..چیکارش کنم؟چطوری باهاش سرکنم من حالم ازش بهم میخوره
اون گل و بوته ها جون دارنانگار ی ادمو قطع عضو کردهشما بسپارید به خدا خودش جوابشو میدهبهترم هست دیگه ...
دقیقا میخاد لج منو دربیاره..منم همین فکر شمارو میکنم سه ساله توبهار داره به این گل لطمه میزنه..الان که دارم اینو برات مینویسم اشکم بند نمیاد..بخدا قسم بخاطر بچم دارم باهاش زندگی میکنم...