برا جابه جاییش مشکلی نداری؟ من خودم ساید دوس دارم ولی بخاطر جابجاییش واینکه اگع خدایی نکرده خراب شه ...
تا بحال اسباب کشي نکردم،احتمالا حق با شماست
اما سايدهاي جديد کمپرسور جدا براي فريزر و يخچال داره،خراب شدن يکي به اون يکي ربطي نداره،و اينکه خدمات پس از فروش سامسونگ واقعا عاليه و کمپرسوراش 123 ماه گارانتي داره!
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
انشالله بهترشو بخری جابجاییش خیلی سخته .البته می شه دراشو جدا کرد و جابجا کرد .ولی برای ما دو ساعت طول کشید که یک طبقه بیارندش بالا .با ۵ نفر پهلوون .😁