2777
2789

بفاطمه زهرا فقط دوساعت قهر کردم.

الان هرکسی از دودمان شوهرم منو میبینه میگه دوتا پسر عین دسته گل داری خوته داری شوهر خوب داری چرا قهر کردی رفتی خونه بابات زشته دعوا براشما سنی ازتون گذشته.

شوهر بیشرفم سریع تو اون دوساعت زنگ زده ب عمم و ب عمومم و خانواده خودش گفته زینب اعصابمو خراب میکنه فحشم میده الانم قهر کرده 

دارم دق میکنم شوهرم خیلی پسته بگو چرا این دوساعت رو پخش کردی الان دیدگاه اطرافیان راجه بهم چیه آبروم پیششون رفته😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینی دهنش چاک نداره و از زنش پیش این اوم بد گویی می‌کنه دهنتو وا کن هر چی می‌دونی بگو تا آبروش بره دیگه از این غلطا نکنه مردک خاله زنگ

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

گلم آروم باش  انشالله خداوند عزیز کمکت کنه و بار غم رو از دلت برداره

مستقیم از خداوند کمک بگیر چون خداوند حاکم بر دلهاست 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

شاید دنبالت می‌گشته ببینه کجا رفتی 

زنگ زده پرسیده اونام گفتن نه نیامده و ماجرا تعریف کرده

اگر از قصد گفته و به دستی زنگ زده گفته 

اصلا ب رو خودت نیار بگی آبروم بردی چرا زنگ زدی این نقطه ضعف میشه براش و یاد میگیره تا کوچکترین اتفاقی بیفته می‌ره میگه 

به نظرت اوضاع بهتر میشه؟

نشد هم نشد به درک لااقل دلش خنک میشه آدم بده نمیشه اونم پسر پیغمبر نمیشه با حرفاش و طعم زر زدناشو می‌فهمه اتفاقا بنظرم یه جاهایی جواب های هوییه 

برادرم یه همکار داره کپی این آقا فکر کن پیش برادر من نشسته از زنش بد گویی میکنه و فوشش میده اونم نه فوش عادی فوش ناموسی!!زنشم بی خبر از این کثافت 

چرا باید اوضاع با همچین آدمی درست بشه ؟؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚