2777
2789

من جز اینجا کسیو ندارم باهاش این حرفارو بزنم واقعا به حرفاتون نیاز دارم لطفا بخونید نظرتونو بگین

من سه سال پیش از شوهرم ، عشق زندگیم که جای تمام نداشته هام بهش تکیه کرده بودم و برام مورد اعتماد ترین آدم دنیا بود خیانت دیدم ، قبل تر ها همیشه تصورم این بود که اگه یروز خیانت ببینم بلافاصله میرم ولی وقتی تجربش کردم دیدم خیلی سخته ، از طرفی عشقی که بهش داشتم و از طرف دیگه التماساش باعث شد بمونم و یه فرصت بدم که یه سال نگذشته پشیمون شدم و فهمیدم نمیتونم ببخشم

ولی چون پدر ندارم و مادرم ازدواج کرده خودمو بی پشت و پناه پیدا کردم و نتونستم برم ، ترس از بعد طلاق ، ترس از آینده ، از اینکه پول و تحصیلاتی ندارم ، ترس از اینکه چجور زندگیمو تنهایی سرپا کنم و .... منو تا الان تو این خونه نگه داشته

تو این مدت هر حالی که فکر کنیدو تجربه کردم ، خشم خییییلی زیاد ، افسردگی خیلی شدییید ، تنفر ، بدبینی ، از بین رفتن تمام اعتماد به نفسم ، تنفر از خودم و ...

حالا مشکلم اینه حس میکنم شخصیتم کلا داغون شده ، انگار نمیدونم کی ام و چی ام ، یهو به خودم میام میبینم دارم با خودم فکر میکنم که شاید واقعا تقصیر من بوده که شوهرم خیانت کرده و اون بنده خدا تقصیری نداره ، انگار مرز ها و خط قرمزامو گم کردم ، نمیدونم چی خوبه چی بد با خودم سر جنگ پیدا کردم سر هرچی خودمو سرزنش میکنم ، به طور خلاصه بخوام بگم خودمو گم کردم ، مثل یه آدمی که به سرش ضربه میخوره و وقتی بلند میشه هیچیو تشخیص نمیده 

من چم شده ؟؟!!🥲😔

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میام پست شد 

تو تاپیک آخرت نیومدم اونجا میگفتم : کلمنتها و درخواستهای دوستی زیادی برام میاد و توضیح و محاسبه برای همه خسته کننده و طاقت فرساس 

من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ( رایگان و بدون هزینه ) 

محاسبات ایناس 

محاسبه ی ستاره ی دوام { محاسبه به روش شیخ بهایی } 

محاسبه ی ستاره ی عشق 

محاسبه ی لوح اختلاط { محاسبه به روش ابوریحان بیرونی } 

محاسبه ی درجه ی دوستی زن و مرد 

محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد { محاسبه به روش ابن سینا } 

محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه { ابن سینا } 

محاسبه ی دانستن عاقبت این دو 

عقد در روز نحس بوده یا در روز سعد