2777
2789
عنوان

چرا واقعا

81 بازدید | 10 پست

خیلی احساس خستگی میکنم دیگه 

حس میکنم کم آوردم واقعا کم آوردم حس میکنم خدا گذاشته منو بین منگنه ،از همه جهت داره بهم فشار وارد میکنه ، دلم خوشی میخواد دلم خدشی میخواد ،خدا چرا اینقدر بهم فشار میاره؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

سلامتی پدرم از طرفی شده اهرم فشار 

یکم مشکلات مالی اذیتم میکنه و کار همسرم یکم قفل شده انگار

بابت یه موضوعی که واقعا گناهی ندارم حس عذاب وجدان دارم و دارم با این حس مسولیت پذیری بیخود و اضافی خودمو خسته میکنم و....

یعنی چی؟

یادمه همیشه در زندگی سختی کشیدم و از خدا و دنیا گِله داشتم و اَصلا حالم خوب نبود تا زمانی که آدمی رو دیدم که در ظاهر همه چیز داشت و تموم آرزوهای من رو داشت زندگی میکرد اما اونم باز حالش خوب نبود و اون موقع بود که این حقیقت برام روشن شد که اَصلا شادی و خوشبختی و آرامش در شرایط های بیرونی نیست بلکه در درون خودمون هست....بالاخره ما یک روزی این حقیقت رو می بینیم که خودِ واقعیت علت رنج نیست بلکه نوعِ نگاهِ ما به واقعیت است که علت آن است.. همیشه ماجرا مربوط به بیننده است و نه آنچه دیده می‌شود..

یادمه همیشه در زندگی سختی کشیدم و از خدا و دنیا گِله داشتم و اَصلا حالم خوب نبود تا زمانی که آدمی رو ...

من این رو قبول دارم ، میدونم ادراک منم مشکل داره ولی واقعا خسته هستم ، خسته از تحمل ،نقاب خوب بودن ، خسته از مسیری که اومدم ، یکم فرصت میخوام یکم نیاز دارم خدا منو ببینه و مثل یک زنگ تفریح بهم فرصت بده

تحت فشاره که ذغال تبدیل به الماس میشه ولی متاسفانه تو انسانی تحت فشار خرد میشی یه زمانهایی به خودت ا ...

زندگی برام سخت هست و داره اذیتم میکنه ،از طرفی هم به قول شما زندگی رو سخت میگیرم همه چی بدتر میشه ...