2777
2789

البته با دلیل نه همینطوری الکی 

خودم پدرم چون تمام خصلت های بد رو داره و با کاراش زندگی منو از همون بچگی جهنم کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر کوچولوم ۷ سالشه. اما کارهایی در حقم میکنه که باورتون نمیشه!

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خودت تربیتش کن اگر مامان بابات نمیتونن چون بزرگ بشه بدتر میشه که بهتر نمیشه بزار ازت حساب ببره

پیش من نیستش که

مامانمم مریضه از پسش برنمیاد

به خدا موندم چرا بچه دار شدن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چکار می‌کنه ؟

رفتارهایی که از یه بچه بعیده

مثلا مامان بابام دارن بحث میکنن یا حتی عادی حرف میزنن حس کنه من دارم گوش میدم سریع از خودش صدا در میاره من نشنوم..

هر رفتاری کنم سریع به بابام میگه.. بابامم بد عصبانی میشه این واسه همون میره میگه..

در حال مرگ باشم یه لیوان آب بهم نمیده 

عادی باهاش حرف بزنم میگه به تو چه و حرفای زشت

با مامانم که قهر باشم و یه خواسته مهم داشته باشم بخوام از

زبونش به مامانم برسونم نمیگه از شدت حسادت. مثلا میگم آبجی دل درد شدم دارم میمیرم به مامان بگو رفت بیرون ی مسکن بخره بهم بد نگاه میکنه نمیگه!دوس نداره کلا مامان بابام برا من چیزی بخرن و کاری کنن.. مثلا مامانم رفته بیرون خوراکی بخره واسه همه داد میزنه که ماماننننن واسه فلانی(من) نخریناااا..اخجووون واسه این نخریدین... در مقابل داداشم اینطوری نیستا. با مامانم بحثم میشه این بهم فحش میده تو جمع و همه جا..پشت سرم نشسته همین کوچولو حرف زده تو فامیل که دوسش ندارم...در حالیکه هیچ بدی ای در حقش نکردم. مامانم علیه من پرش میکنه همیشه...

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️