2777
2789
عنوان

خودزنی

118 بازدید | 11 پست

مامانم موقع عصبانیت از من  خودشو میزنه جلوم 

به شکل های مختلف و وحشتناک 

(شایدم معمولی ولی به دید من وحشتناکه)

کلا ازش میترسم موقع عصبانیت 

امشب خودش ناراحت بود سر یه چیزی  وسیله ای که دستش بود رو پرت کرد رو زمین من واقعا از جا پریدم دلم ریخت  و ترسیدم که باز میخواد خودشو یزنه 

من ۲۰ سالمه  تو سری خور ترین بی اعتماد به نفس ترین ادم دنیام میدونم باید خودمو تغییر بدم و این کارو هم انجام دادم ولی واقعا این چیزا از روان ادم پاک نمیشه روش میمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم، خواهر منم خودزنی میکرد هعیی خدا چه روزایی داشتم از ترسش تا مادرم نمیومد خونع باهاش بحث نکیکردم کلی بگم تقریبا اصلا بحث نمیکردم باهاش اما اون چی الان که بهتر شده قدرمو نمیدونه اون روزا مدرسه میرفتم بخاطرش شب تا صبح چشامو فقط روهم میزاشتم صبح که میرفتم مدرسه پشت پلکم میلرزید وخوابم میومد متاسفم واسه دل خودمم ،متنفرممم از وجودم از اینکه مراعات بقیه رو میکنم و....😭😭🫂❤️

میگه من تنبلم  فلانم  من رو تخریب و خورد میکه که من فاقد اعتماد به نفس شم  بعد میاد هر وقت که انگیزه ندارم یا ناراحتم میگه اره تو خوبیو  اینا  

واقعا این خوبیای بعدش رو تاثیر نداره