2777
2789

من بعد جلسه دوم سوم ریزش داش

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از جلسه ۴ دیگه اون تغییرات بزرگ و دیدم

من ک خیلییی راضیم

کندلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

۴ به بعد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

والا من از جلسه ۴ دیگه اون تغییرات بزرگ و دیدممن ک خیلییی راضیمکندلا

اولش برا شمام خیلی درد داشت موقع لیزر؟

درسته که از جلسه دوم سوم ک موها ضعیف تر میشه و ضخیم نیس دردشم کمتره؟

اولش برا شمام خیلی درد داشت موقع لیزر؟درسته که از جلسه دوم سوم ک موها ضعیف تر میشه و ضخیم نیس دردشم ...

آره درسته

دردش هی کمتر میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اولش برا شمام خیلی درد داشت موقع لیزر؟درسته که از جلسه دوم سوم ک موها ضعیف تر میشه و ضخیم نیس دردشم ...

من درد زیادی حس نکردم

موهای بدنم ضخیم نبودن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تا جلسه دوم بدون درد.از سوم درد شروع شد .دیگه از ۴ به بالا طاقت فرسا بود .منم ۲۰ دقیقه قبل از لیزر .ژایلاپی میزنم دردو کاهش داد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تا جلسه دوم بدون درد.از سوم درد شروع شد .دیگه از ۴ به بالا طاقت فرسا بود .منم ۲۰ دقیقه قبل از لیزر . ...

زایلاپی میزنی و روشو نایلون میکشی؟ چقد صبر میکنی؟ چرا برا من اثر نمیکنه زایلاپی؟؟؟؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲