2777
2789
عنوان

تورو قرآن‌ یه دیقه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست
خب از پزشکت اینبار رفتی بپرس

حتما اینسری بهش میگم ، والله بیهوش شدنی ۳ تا مرد پهلوم بودن استرس گرفتم که بگم دکترم چرا نیست که بیهوش شدم دکترمو دم در دیدما ولی بیهوش شدنی نه همش میگم یعنی لباسامو درآوردنی مردا هم بودن؟😔😔

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پریود شدی

سلام چطوری خوبی ؟ من نه ۱۵ وقتمه ، تو چی پریود شدی ؟نمیدونم چرا حس میکنم وجودت پر از استرسه و خیلی داره بهت فشار میاره و نگرانی😔 ببین قلبم داره حس میکنه انقدر استرس نداشته باش توکل به خدا بگو فقط خودت معجزه کن براش خداااااایا تورو به حق خانوم زینب خودت خواهرمو از ناراحتی در بیار دل خودشو و خانوادشو شاد کن به حق پنج تن بگو آمیییییین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری خوبی ؟ من نه ۱۵ وقتمه ، تو چی پریود شدی ؟نمیدونم چرا حس میکنم وجودت پر از استرسه و خیلی د ...

دقیقا نه به خاطره بچه به دلیل مشکلات خانوادم فقط دعام کن دارم از بین میرم

دقیقا نه به خاطره بچه به دلیل مشکلات خانوادم فقط دعام کن دارم از بین میرم

انشالله اوناهم حل میشه با فکر کردن تو چیزی حل میشه ؟ اگر راه حل پیدا میکنی فکر کن اگرم‌ نه بسپار به خدا دعا کن انشالله جور میشه از زندگی خانواده من بدتر نبود که زبانزد همه بود و همه دلسوزی میکردن حالا مشکل شما با مال ما فرق داره ولی نکته اصلی اینکه خدا درو به روی آدم میبنده حالا از هر طرفی که باشه سخته خدارو شکر به یه راحتی مشکلاتمون داره حل میشه به یه سادگی که آدم میگه کلیدشون این بود اینکه سخت نبود به توسط یه کسی که اصلا روش حساب نمیرفتی حالا توهم فکر نکن انشالله درست میشه حضرت ابوالفضل رو زیاد صدا کن ، انشالله برات حتما مخصوص دعا میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40