2777
2789

یه خواستگار دارم که اول مخالفت کردم 

اما عمم به همراه داداشم اومدن گفتن خوبه قبول کن آشناشین آنقدر گفتن تا منو راضی کردن و الان تو دوره آشنایی هستیم اما عمم و داداشم یهو پاشونو پس کشیدن و میگن ما کار نداریم و __

بابابزرگم و مامان بزرگمم مخالفن داداشام عمم و __مخالفن 

بابام (تو بچگیم فوت شده) 

الانم فقط مامانم موافق میگه نمیخوام زیر دست داداشات باشی و بدبخت بشی و___

الان از دست همه عصبیم یعنی چی نه به اون همه رضایت نه به این همه مخالفت 

اینم بگم امکان ادامه تحصیل هم ندارم داداشامم حق کار کردن بهم نمیدن 

مامانمم به خاطر همین میگه ا زدواج کن شوهرتم میگه کار کن بعد مستقل میشی 

و __

حالا شما بگین از دست عمم و داداشام چیکا کنم؟ البته میگن میخوای هم ازدواج کن ولی ما کار نداریم اما با حرفاشون ناراحتم میکنن 

تحقیق کن خوب فکراتو بکن، تصمیم ادامه زندگیته

با کسی که باید سر یه سفره باهاش غذابخوری نشست مشترک برخاست مشترک جای خواب مشترک... ببین کسی هست که بتونی بالا و پایینای زندگی رو باهاش تاب بیاری؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت چی میخوای

من به اصرار مامانم و دوستش ازدواج کردم الان روزگارم سیاهه

خونوادمم فقط میگن بساز

میگم دست بزن داره میگن خوب میشه

میگم معتاده میگن درست میشه زمان بده

میگم خرجی نمیده میگن درست میشه 

کلا تباه شدم خواهر

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

به حرف عقلت گوش کن ببین ازدواج با این آدم چطوره

تا اینجا واقعا آدم خوبیه از هزار روش امتحانش کردم 

فقط تنها نکته منفی اش اینه 11 سال تفاوت سنی داریم که البته روحیه هامون بهم میخوره 

تحقیق کن خوب فکراتو بکن، تصمیم ادامه زندگیتهبا کسی که باید سر یه سفره باهاش غذابخوری نشست مشترک برخا ...

تا اینجا همه چیش اوکی بود الان 3 ماه درحال آشنایی هستیم و قرار این آشنایی تا دوماه دیگه پیش بره ببینیم چی میشه 

شوخ طب و منطقی و عاقل و. صبور 

ببین خودت چی میخوایمن به اصرار مامانم و دوستش ازدواج کردم الان روزگارم سیاههخونوادمم فقط میگن بسازمی ...

خدا کمکت کنه و بهت صبر بده 

نه مامانم اصراری نداره به اون صورت ولی خوب درکل تا اینجا پسر خوبیه 

خدا کمکت کنه و بهت صبر بده نه مامانم اصراری نداره به اون صورت ولی خوب درکل تا اینجا پسر خوبیه

فداتشم

تروخدا همه جوره تحقیق کن و امتحانش کن

اشکالم نداره چقد آشنایی تون طول بکشه

کامل بالا و پایین کن اخلاقاشو بعد جواب بده عزیزم

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

حق با اوناست اونا تاییدش کردن ولی نمیخوان باهاش زندگی کنن که نظر نهایی با توعه

خوب اونا میگن به حرف ما گوش بده و ردش کن 

البته مستقیم نگفتن اما از رفتارشون مشخص 

نمیدونم به کدوم سازشون برقصم 

تا اینجا 3 ماه با پسره در ارتباطیم هما چیش اوکی بود از نطر من 

فداتشمتروخدا همه جوره تحقیق کن و امتحانش کناشکالم نداره چقد آشنایی تون طول بکشهکامل بالا و پایین کن ...

خدانکنه 

آره حتما همین کارو میکنم 

برام دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم