2777
2789

سلام دوستان خسته نباشید کی قبل بارداری آزمایش هپاتیت وآنتی بادی و اچ ای وی انجام داده؟وچند روزه جوابشو گرفتین؟ هرچقد زودتر جواب وبگیریم یعنی اینکه دقت کافی نکردن رو آزمایش مثلا امروز آزمایش دادیم فردا جوابش آمادست مال شماهم اینطوری پیش اومده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب آزمایش بستگی به آزمایشگاهت داره... من مرکز بهداشت رفتم واس آزمایش سه روزه بهم دادن

منم شخصی رفتم دیروز دادم امروز زنگ زدم گفت آمادست.یعنی بادقت انجام دادن آزمایشو؟

برای من سه چهار روزه اماده شد.

البته ایدز رو پارسال داده بودم که یادم نیس چند روزه اماده شد

بعضی ازمایشگاها سرشون شلوغه،زود تحویل دادن جواب به معنی کیفیت پایینش نیس

من یه بار یه ازمایش حیاتی داشتم.هرجا میرفتم میگفت پنج روز طول میکشه چون ازمایشت خاصه

رفتم یه ازمایشگاه خصوصی معروف با کلی التماس فردا صبح جوابشو بهم داد

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
من این ازمایشها رو صبح دادم بعدازظهر جواب گرفتم😆

جدی چرا اینهمه زود جوابمو میدن .حالا زنگ زدم بهشون میگم که مگه نباید چند هفته طول بکشه تا جواب آزمایش بیاد یعنی دقت کافی نکردین روش بهم میگه خانوم آمادست بیا بگیر حالا رو برگه نوشته۲۳ بهمن جواب آمادست

همینو بگو فقط همه رو خودت باید به دکترا بگی

دقیقاااا ! دکتر شمام اینطوریه؟ نمیدونم چرا اینطوری میکنن وجدان ندارن بخدا ! فقط یک مشت قرص میدن بدون اینکه بدونن دقیقا مشکلت چیه بیخود نیست بعضیا بهشون میگن یهودی!! اگر من به دکترم نگفته بودم آزمایش برا شوهرم بنویس نمینوشت! همه عیب ها رو هم از زن میدونن! حتی چندبار تی وی برای پیش از بارداری صحبت کردن و توجه کردم یکبار نگفتن مرد هم باید آزمایش بده شاید واریکوسل داشته باشه!با اینکه اینقد زیاده! فقط زن بیچاره رو معیوب میدونن خدا ازشون نگذره 

دقیقاااا ! دکتر شمام اینطوریه؟ نمیدونم چرا اینطوری میکنن وجدان ندارن بخدا ! فقط یک مشت قرص میدن بدون ...

واقعا دک من که میگه هیچ مشکلی نداری همه چیت خوبه درصورتی که چربی خونم لب مرضه گفت نه آزمایشاتت خوبه برو میری ۵ساعت نوبت میشینی ۵دقیقه بهت وقت نمیدن که حرفتو بزنی آدم از حول یادش میره دردش چی بوده چی میخواسته بگه.منکه باید دکترمو عوض کنم به دردنمیخوره