2777
2789
دولتی که بعید میدونم باشه من جلسه ای ۳۵۰ میدم.۲۵ جلسه دیگه هم باید ببرم

اخه من پسرمو جلسه اوله میخوام ببرم جلسه اول باخودم صحبت کرد ولی جلسه بعدی  نمیدونم چه کاری باهاش انجام میدن؟یعنی بجز ویزیت که میگیرن یه پول دیگه میگیرن؟اخه من جلسه اول فقط کیزیت بود خودشم گفت با خصوصیا فرقی نداره،پسر من چهارسالو نیمسه یسالو نیمه اینجوره شما چند وقته درگیری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من پسرمو جلسه اوله میخوام ببرم جلسه اول باخودم صحبت کرد ولی جلسه بعدی نمیدونم چه کاری باهاش انج ...

نه دیگه همون ویزیت کافیه؟چنددقیقه است؟ویزیتش چه قدره؟؟

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
نه دیگه همون ویزیت کافیه؟چنددقیقه است؟ویزیتش چه قدره؟؟

عزیزم بیمارستان کودکانه بعد ۱۶۸گرفتن بعد یه نیم ساعتی باخودم حرف زد گفت جلسه بعدی با بچتون حرف میزنم،چه تمریناتی میکنن

عزیزم بیمارستان کودکانه بعد ۱۶۸گرفتن بعد یه نیم ساعتی باخودم حرف زد گفت جلسه بعدی با بچتون حرف میزنم ...

نقاشی قصه تمرین حرف زدن بعدشم تمرین زیییییییاد توخونه

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

دوستم برای گفتار درمانی بچش، به مرکز جامع توانبخشی ایران بردنش یکی از بهترین کلینیک هایی که تو این زمینه کار میکنن. خواستی برو اونجا و حتی میتونی قبلش مشاوره بگیری و ببینی چجوری با بچه ها کار میکنن