2777
2789

گوشی قبلیم باز روشن کردم پیامای ۵سال پیش😭😂💔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آنقدر توی چت قربون صدقه هم میرفتیم و دوست دارم میگفتیم الان خوندم حالت تهوع گرفتم 

چطور به این بیشرف دوست دارم میگفتم....نمی‌دونم!!!!😂😂😂

مرتیکه بوگندو خوب شد ازش راحت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالخره یه روز انتخابت بوده 🥴فک نکنم کسی باشه نگهداره

نه بخدا اصلا انتخابم نبود و اجباری بود و بچه بودم بزرگا بزور منو شوهر دادن ۱۳سال بود 

از ۱۷سالگیم درگیر دادگاه شدم

الان ۱۹سالم پارسال طلاق رسمی گرفتم 

هم خائن بود عنتر هم بچه ننه

نه بخدا اصلا انتخابم نبود و اجباری بود و بچه بودم بزرگا بزور منو شوهر دادن ۱۳سال بود از ۱۷سالگیم درگ ...

پس خداروشک جدا شدی موفق باشی گلم 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

نه بخدا اصلا انتخابم نبود و اجباری بود و بچه بودم بزرگا بزور منو شوهر دادن ۱۳سال بود از ۱۷سالگیم درگ ...

تو سیزده سالگی چیزی از زندگی میفهمیدی چ عجله ای داشتن زود شوهرت دادن

یعنی چی اولش گریه کردی بعدمیگی بوگندو

بخاطر حماقتم چرا به این عنتر میگفتم عشقم😂😂😂😂💔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

می‌دونی من بچه بودم اولین بار بود یه مردی میومد تو زندگیم واسه همین همیشه بهش میگفتم تو اولین مرد زندگیم هستی اینو با جون و دل میگفتم و توی عمرم دست هیچ نامحرمی بهم نخورده بود ولی حیف لیاقت نداشت 

لیاقتش همون هرزه بود