2789
عنوان

مامانا یه سوال

85 بازدید | 12 پست

من یه ادم وسواسی توی نظم خونم و اللن پسرم وقت شلوغ کاری به ریختن خونس چیکار کنم هی نگاه میکنم اعصابم خرد میشه سرش داد میزنم بعدم عذاب وجدان میگیرم که چرا شر اون داد زدم و اون که نمیفهنه الان میخوام بشینم وسط خونه گریه کنم از یه طرف خستم و خوابم میاد از یه طرف دیگه اعصابم خرده نمیتونم بخوابم  اخه کدوم قسمتو تمیز کنم خونم زلزله اومده انگار تا کی تمیز کنم اخه فردا صبح زودم بیدار میشه باید دوباره پاشم بهش برسم نمیتونم دست تنعام شوهرمم بهم کمک نمیکنه رسما دارم عصبی میشم حالم بده بهم راهکار بدین چیکار کنم اخه شماها چیکار میکنید 

وسایل بچه که همیشه ریخته پاسخ دختر منم همینطور ولی سرش داد نمی‌زنم بهش یاد دادم وسایلش زیاد شد خودش جمع کنه ولی من پشت سرش جمع میکنم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هنوز حرف نمیفهمه وکوچولوئه ولی خیلی خونه رو به هم میریزه

چند وقتشه دختر من چهار سالشه بهش میگم عزیزم بازیت که تموم شد وسایل تو بریز تو سبد 

بچه های من الان بزرگ شدن و دکتر مهندسی شدن برای خودشون . عزیزم چشم بر هم بزنی بچه هات بزرگ میشن و دلت برای این روزای شلوغ و کودکیشون تنگ میشه . چیزی که هیچ وقت تغییر نمیکنه و همیشه هست کار خونه است . بزار پسرت کودکی کنه بزار  ریخت و پاش کنه . ارامش رو به کودک هدیه بده . اگر کودکی خوبی داشته باشند تو بزرگی ادمای اروم و موفقی میشن . براتون سلامتی و ارامش ارزو میکنم🍀

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
چند وقتشه دختر من چهار سالشه بهش میگم عزیزم بازیت که تموم شد وسایل تو بریز تو سبد

یک سالشه چهار دست پا میره و دست میگیره کنار مبل و دیوار هر چی هر جا هست میریزه پایین  هنوز به کمد و کابینت دسترسی کامل نداره هر چی هر جا بوده جمع کردم ولی بازم شب که میشه خونم مثل خونه های زلزله زدس واقعا نمیفهمم چرا

اخه خودم تحمل ندارم خونه رو نگاه میکنم حالم بد میشه

همه مامان ها با بچه کوچیک شرایط شما رو دارند.کم کم به خونه نامرتب عادت میکنی.همین طور که ما عادت کردیم.من خودم وقتی بچه ام خوابه مرتب میکنم.اما وقتی بیدار میشه دوباره بهم میریزه.مخصوصا آشپزخونه رو

یک سالشه چهار دست پا میره و دست میگیره کنار مبل و دیوار هر چی هر جا هست میریزه پایین هنوز به کمد و ...

ماشاءالله چه شیطونه نگران نباش میگذره 

بچه های من الان بزرگ شدن و دکتر مهندسی شدن برای خودشون . عزیزم چشم بر هم بزنی بچه هات بزرگ میشن و دل ...

اینا رو به خودم میگم و اروم میکنم ولی باز یهو خونه رو نگاه میکنم خونم به جوش میاد و قاطی میکنم ولی باط پشیمون میشما ولی چه کنم 

ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه 

همه مامان ها با بچه کوچیک شرایط شما رو دارند.کم کم به خونه نامرتب عادت میکنی.همین طور که ما عادت کرد ...

پسر من هنوز نمیتونه در کابینت باز کنه خداروشکر  ولی انیدوارم خدا بهمون صبر بده و بتونیم تحمل کنیم واقعا شرایط سختیه🥹