2777
2789
عنوان

میخوام لپ تاب بگیرم فردا

70 بازدید | 13 پست

از پاساژ علاءالدین تهران .. شما میشناسین مغازه ای که قیمتش مناسب تر باشه اونجا؟ 

و اینکه از کجا بدونم اصله ؟ فیک نندازن بهم 😐 این برنامه بارکد رو دان کردم ولی اون فقط وسایلو و تو گوگل میاره فقط 🤦🏻‍♀️

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

چرا علاالدین

از پاساژ پایتخت میرداماد بگیر خیلی هم قشنگ راهنماییت میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا علاالدیناز پاساژ پایتخت میرداماد بگیر خیلی هم قشنگ راهنماییت میکنن

گفتن اونجا قیمتاش مناسب تره که .. من از قزوین میرم نمیدونم دقیقا از کجا بگیرم اینجا خیلی قیمتا بالاس

نخر بده کیس اسمبل کنن لپ‌تاپ عمر مفیدش کمه مخصوصا اگه گیمینگ باشه چون دمای باتری و کارت گرافیک عمر س ...

من واسه درس خوندنم لازم دارم وگرنه کامپیوتر هستش 

گفتن اونجا قیمتاش مناسب تره که .. من از قزوین میرم نمیدونم دقیقا از کجا بگیرم اینجا خیلی قیمتا بالاس

علاالدینیا خیلی خوب بلدن تو پاچه کنن

پاساژ پایتخت بورسشه برندا نمایندگی دارن اونجا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

علاالدینیا خیلی خوب بلدن تو پاچه کننپاساژ پایتخت بورسشه برندا نمایندگی دارن اونجا

میشه بگی این پاساژ که میگی کجاست دقیقا؟ من ماشینمو میزارم ازادی با مترو برم بلد نیستم اصلا 🤦🏻‍♀️

میشه بگی این پاساژ که میگی کجاست دقیقا؟ من ماشینمو میزارم ازادی با مترو برم بلد نیستم اصلا 🤦🏻‍♀️

ولیعصر اول میرداماد پاساژ پایتخت

یا میتونی بازار کامپیوتر رضا هم بری اونم چهارراه ولیعصره مثل پایتخت نمایندگی داره

ولیعصر اول میرداماد پاساژ پایتختیا میتونی بازار کامپیوتر رضا هم بری اونم چهارراه ولیعصره مثل پایتخت ...

مرسی عزیزم 🩷🌷🌿🩷🌷کدوم یکی بهترن به نظرت من زیاد تایم ندارم یه جا باید برم 

مرسی عزیزم 🩷🌷🌿🩷🌷کدوم یکی بهترن به نظرت من زیاد تایم ندارم یه جا باید برم

خواهش میکنم❤️

من خودم از رضا گرفتم پایتخت وسیع تره 

🌿💫♥️💐مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم❤️