2777
2789
عنوان

ممکنه به صورت انسان ظاهر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم چهار تا غیر ارگانیک که تراریخته بودن داشتن تو خیابون راه میرفتن🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اره مثلا همین مردهای نینی سایت که به شکل وشخصیت زن درمیان ومیان توسایت باهات حرف میزنن وپست وکامنت میزارن یا درخواست میدن

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

من شنیدم ک هستن اجنه هایی ک خودشونوشکل عزیزانت مبکنن و نزدیکت میشن راست دروغشونمیدونم

بله من دیدم وقتی کوچیک بودم مامانم داره نماز میخونه اونم توی راهروی دشوری بعد رفتم داخل اومدم دیدم نیست با یه چادر سفید هنوز یادمه پسر عمم کوچییک دوسال پیش رفتن باغشون غیبش زد از ظهر تا غروب نزدیک شب بعد برگشت همه جارو دنبال گشتن گفتن کجا بودی گفت مامان گفت میخوام برم بالای کوه منم رفتم باهم پیاده روی کردیم حالا هم خودش اوردم 😐

بله من دیدم وقتی کوچیک بودم مامانم داره نماز میخونه اونم توی راهروی دشوری بعد رفتم داخل اومدم دیدم ن ...

یاخدااا🤯🤯🤯موهام سیخ شد 😂😂😂

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
اره به شکل خواهر درومد یک ساعتم باهاش گپ میزدم بعدش که فهمیدم نیمچه سکته رو زدم

چندین سال پیش ی خونه اجاره کردیم

بعد صاحب قلبی خونه گفته بود

ک‌ی روزی رفته بود حموم 

بعد دحترشو صدا زده بود ک بیاد پشتشو کیسه بکشه

دخترشم قبول کرده بودو  رفته بود حموم بعدش پشت مامانشو اینقدر کیسه کشیده بود 

ک پشت مادرش ب خون افتاد بود

مادرشم هرچق گفته بود بسه دیگه‌کیسه نکش

دخترش بس نمیکرده

اینم ترسیده فرارکرده بود تو هال

همون لحظه از پنجره دید ک دخترش با لباس بیرون

از بازار داره میاد پس