2777
2789
عنوان

خیاط های گل میشه ی لحظه بیاین🪼🐍

91 بازدید | 13 پست

این عکسی که مشاهده می‌کنید اون اردک‌ها که بغله زنست که پارچش هم پولیشه و حدوده ۱ متر و نیم طولشه بدون نوک و پاهاش از نظر طول و عرضی چقدر پارچه پولیش نیاز داره؟

اخ چه خوبه این

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره آدم‌قشنگ میره روش میخوابه عشق میکنی ولی قیمتش بالاست میخوام‌خودم بدوزم

دقیقا😍

دوختی عکسشو بذار یادت موند منم تگ کن😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

باشه گلم اگه این خیاط های گل بیان ی خورده کمکم کنن حله

❤️

چقد باحاله، اینو پارچه فروش برات محاسبه میکنه

عه دمت گرن گفتی ❤️‍🔥

اینجا بحث هنر که میشه کامنتاش از تعداد انگشت هم کمتره 

حالا بحثه خراب کردن جاری و مادر شوهر باشه کیلو کیلو آدم

میریزن تو

به بابام بگم چهار متر بگیر فکر نکنم بگیره ولی باز مرسی دستت درد نکنه

خواهش میکنم عکس به قول اون دوستمون عکسش رو با فروشنده نشون بدید خودشون شاید بهتر بدونن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست