2777
2789

پسرم سه سالشه دارن از پوشک میگیرم. اولین باری که رفت دستشویی و مدفوع خودشو دید ترسید و دیگه نمیکنه. 

داروی ملین و شیاف گلیسیرین استفاده کردم و میفهمم که واقعا شکمش پره و شله. هی به خودش میپیچه و میگه شکمم درد میکنه ولی به زور جلوی خودشو میگیره. 

هرررررر راهی بگید امتحان کردم جایزه و تشویق و شعر وبازی و... ولی میترسه

حتی دیگه بهش میگم پوشک میگیرم تو پوشک بکن هم میگه نه هیچوقت نمیخوام پی پی کنم.

قبلش هرروز حتما یبار یا دوبار دفع داشت. الان سه روزه که نکرده و واقعا اذیته.

با دکتر هم حرف زدم راهی به جز ملین و بحثای روانشناسی نداشت که اینا هم اثر نکرد. واقعا نگرانم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

حموم ببر توی وان بذار اب بازی کنه 

پسر منم اینجوره خیلی اذیت میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حموم ببر توی وان بذار اب بازی کنه پسر منم اینجوره خیلی اذیت میکنه

واقعا کم اوردم دیگه

چیزایی که آرزوشو داشت خریدم براش گفتم بکن بیا بگیرشون میگه نمیخوام ببر پس بده

واسه عروسکاش با خمیر درست کن کارتون بذار کتاب داستان حتما بخر،صندلی توالت حتما بخر بعداز چند وقت خودش می‌ره تو کاسه،آمادگی ایجاد میکردی اول 

دوره ی ترک پوشک آیدا خداترس بزن تو تلگرام

من اون موقع رایگان بود کارتون و راهکار گذاشته بود پسرمو سه روزه گرفتم از پوشک الان پولی کرده ولی ارزش داره خدایی

پسرمنم دوسال وهفت ماهشه منم دوماهه درگیرم هرکاری میکنم دستشوییشو نمیگه وهمون توشلوار انجام میده البت ...

این خداروشکر ادرارشو کنترل میکنه و میگه ولی واقعا نمیدونم چجوری تحمل میکنه و خودشو نگه میداره واقعا دیوونه شدم

ببین چی کامنت گذاشتم

پسرم حتی دیگه تو پوشک هم نمیکنه نمیدونم چرا میگه هیچوقت نمیخوام کنم. نگرانم اینهمه خودشو نگه میداره روده و کلیش اسیب ببینه

واسه عروسکاش با خمیر درست کن کارتون بذار کتاب داستان حتما بخر،صندلی توالت حتما بخر بعداز چند وقت خود ...

منم دورشو داشتم وقتی رایگان بود منم همه کارایی که گفتو کردم ولی اصلا روپسرم جواب نداد بچه هاخیلی باهم فرق دارن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
واسه عروسکاش با خمیر درست کن کارتون بذار کتاب داستان حتما بخر،صندلی توالت حتما بخر بعداز چند وقت خود ...

باور کن همه کار کردم قبلش هم امادگی داشت اصلا خوشحال بود چون بهش قول کلی جایزه داده بودم

منو شوهرم یک ساعت و نیم تو دسشویی باهاش بازی کردیم که بکنه ولی اصلااااا نمیذاره بیاد. 

ینی بد نشسته بود یه لحظه بلندش کردیم که راحت بشینه چند قطره مدفوعش انقد شل بود ازش ریخت شروع کرد جیغ زدن که نه نمیخوام

به نظر با مشاور مشورت کنید ولی چیزی که به ذهن من می رسه در قالب نقاشی بهش توضیح بدین کتابهای مرتبط بخرین و براش بخونید بگید خونه پی پی تو شکم ما نیست تو دستشویی پیش دوست هاشه اونجا دوست هاش منتظرشن 

به نظر با مشاور مشورت کنید ولی چیزی که به ذهن من می رسه در قالب نقاشی بهش توضیح بدین کتابهای مرتبط ب ...

خداروشکر دیگه تقریبا خوب شد