2777
2789
عنوان

بچه قوچی به دنیااومد😁😍😘

1302 بازدید | 70 پست

واااای.....چه خوشمله.....نازه.....ایشالله قسمت همه نی نی سایتیها....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شبیه ساره بیاته مخصوصا لباش

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

اینا که تازه ازدواج کرده بودن😐

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

مبارکشون بشه 

قسمت همگی ماهم بشه ان شاالله 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

گفتی قوچی فک کردم از اینایی که طرفدار محیط زیستی از قوچ و بچه اش عکس گذاشتی

هر چقدر آدمها رو بیشتر میشناسی به حضرت سلیمان بیشتر حق میدی که چرا می رفت با یا مشت گاو و گوسفند درد و دل میکرد😬
به نظرم شبیه ساره بیاته مخصوصا لباش

😐

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من