2777
2789
عنوان

بچه قوچی به دنیااومد😁😍😘

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 70 پست
من فکرکردم بز گوسفند قوچ دارن بچه قوچشون ب دنیا اومدههه

قوچی صمیمی تره....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا قوچان نزاد توی خارج معروفه به گوچی حالا نیایین استارتر رو ترور کنید😁😁😁😁😁 نه بابا خیلی ...

تیرعروسیشون بود

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

کیه رضا قوچان نژاد؟

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

کلا قوچان نزاد توی خارج معروفه به گوچی حالا نیایین استارتر رو ترور کنید😁😁😁😁😁 نه بابا خیلی ...

من ایرانی خودمونی گفتم....😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
کیه رضا قوچان نژاد؟

فوتبالیسته دیگه.....

رضا قوچان نژاد تیرماه با همسرش ازدواج کرد , دیروز فرزندشون متولد شد . یعنی تقریبا 7 ماه بعد از ازدواج...همینا دیگه خبری نیس جز سلامتی شما😁

👉🆔 @Bartarinacom

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

رضا قوچان نژاد تیرماه با همسرش ازدواج کرد , دیروز فرزندشون متولد شد . یعنی تقریبا 7 ماه بعد از ازدوا ...

😅😅😅😅😅😅😅

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
گفتی قوچی فک کردم از اینایی که طرفدار محیط زیستی از قوچ و بچه اش عکس گذاشتی

خخخخخ....😁😁😘😘😘

مبارکشون بشه  قسمت همگی ماهم بشه ان شاالله

انشالله

حالا این قوچیمون دختره یا پسره ؟😁

پسرقوچان نژاده.....