2777
2789
عنوان

دلم شکست

109 بازدید | 11 پست

هیچ وقت الویت شوهرم نبودم

فقط خواهرش

هرچی اون بخواد براش میخره

همه توجهش به اونه

بغل و بوسش برای اونه

خنده و شوخیش برای اونه

با من سرد رفتار میکنه خشم و ناراحتیش برای منه

غیرمستقیم بهش گفتم میگه توام برو تو بغل داداشت بشین

عقد هستم تکلیفمو روشن نمیکنه هیچکس تو دنیا ندارم اصلا من برادرام ناتنی هستن رابطه ی خوبی نداریم نمیدونم چه کنم

حساسیت نشون نده بدتر میکنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قربونت برم پس چرا تو همچنین رابطه موندی هر چند خودمم تو شرایط توام

چی کار کنم وقتی حرف طلاق میزنم رابطش باهام بدتر میشه طلاقمم نمیده 

خیلی غمگینم

کاش به این درک میرسید که امیدم به اونه ولی همیشه مبگه تو چون توی زندگیت محبت ندیدی از من توقع محبت زیاد داری در صورتی که اون کلا بهم محبت نمیکنه

از بغض میمیرم اخرنمیتونم چیزی نگم واکنش نشون ندم چون دلم خیلی پره

اصلا بهت اهمیت نمیده؟ 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چی کار کنم وقتی حرف طلاق میزنم رابطش باهام بدتر میشه طلاقمم نمیده خیلی غمگینمکاش به این درک میرسید ک ...

عزیزدلم چرا محتاج محبت اونی وقتی تو هی پیله کنی اون فکر میکنه از تو بالا تره بعد ادم حسابت نمیکنه یکم سیاست داشته باش قهر کن ناز کن اگرم چیزی گفت بگو من با اخلاق رفتار های بدت میسازم تو هم باید بسازی از همین اول زندگی عادتش بده ک همیشه بهت احترام بزار و دوست داشته باشه اولویتش تو باشی اگه اون خواهر دوست بود اصلا ازدواج نمیکرد با همون خواهرش میموند قربونت برم خودتو قوی کن نزار فکر کنه چون ضعیفی نابودت کنه

داستان

مردا اگه ببینن ازشون ضعیف تری غرور میگیردتشون دیگه نگاتم نمیکنن ب حرفاتم توجه نمیکنن من زندگیم داغونه ولی هیچ وقت نزاشتم نامزدم چیزی بهم بگه اگه کوچیک ترین حرفی بهم بزنه میدونه ک من جد ابادشو میارم جلو چشش پس فدات شم گریه غصه بغض بزار کنار خودتو قوی کن

داستان

عزیزدلم چرا محتاج محبت اونی وقتی تو هی پیله کنی اون فکر میکنه از تو بالا تره بعد ادم حسابت نمیکنه یک ...

اگه باهاش قهر کنم روانی میشه کلا خیلی به هم میریزه اما نمیاد جلو نازمو بکشه هیچ وقت

بیشتر اعصابمو خورد میکنه

تازه تا صدسال بعد میگه تو خیلی قهر میکنی حالم بد میکنی

اگه باهاش قهر کنم روانی میشه کلا خیلی به هم میریزه اما نمیاد جلو نازمو بکشه هیچ وقتبیشتر اعصابمو خور ...

خیلی بهش توجه کردی خیلی پیشش غر زدی بهش ثابت کردی ک هر کاری کنه تو هیچ جا نمیری و تحمل میکنی خواهر جونم یکم خودتو جمع جور کن زندگیتو درست کن فردا روز پا میشی میبینی شکسته افسرده شدی اون موقع نابود میشی

داستان