2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب و با حوصله تهران

12842 بازدید | 121 پست

سلام خانومای گل

من دنبال یه دکتر زنان خوب و باحوصله برای دوران بارداری و زایمان توی تهران هستم. خواهشا اگر تجربه خوبی دارین و یا چیزی میدونید کمکم کنید

کسی دکتر اعظم سعیدی رو میشناسه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتر مریم باوریان و بهت معرفی،میکنم مطبشون بلوارمیرداماد هست.منکه خیلی راضی بودم و الان نزدیک یک ماهه زایمان کردم . فقط مطبشون یکمی شلوغه که به نظر من ارزششو داره. و بیمارستان نیکان زایمان میکنن

بی همگان به سر شود ، بی تو به سر نمیشود
اسمشون رو انگار شنیدم قبلا مطبشون کدوم سمته؟ کدوم بیمارستان هستن؟

کدوم سمتی؟اگه برای چکاپ معمولی و اینا میخوای دکتر ثمره گلستانی تو پیروزی خیلییییی حوصله داره من هر دفعه 10 تا سوال ازش می پرسم همه رو هم تکی می بینه .اما اگه برای زایمان می خوای دکتر دستجردی خوبه اما مطب اش خیلییییی شلوغه

کدوم سمتی؟اگه برای چکاپ معمولی و اینا میخوای دکتر ثمره گلستانی تو پیروزی خیلییییی حوصله داره من هر د ...

ممنون عزیزم

برای جفتش میخوام که هم تحت نظر باشم هم زایمانم رو انجام بدن

از مطب خیلی شلوغ فراری ام واقعا

دکتر خودم دکتر تهرانی نژاده که واقعا دکتر معروف و خوبیه

ولی هر بار که میرم اشکم درمیاد از بس معطلی داره و حدود دو دقیقه بیشتر هم نمی تونم ببینمش...

شما کدوم منطقه هستین؟

بهتره پیش پزشکی برید ک ب خونتون نزدیک باشه تا رفت و آمد براتون سخت نباشه

دکتر من خانوم شیرین پناهی بودن خیلی مهربون و با حوصله هرچی هم سوال داشته باشی جواب میدن

مطبشون دردشت هست البته ی روزایی هم شهرری میرن

من وقتی تصمیم ب بارداری داشتم رفتم پیششون تا ماه هفتم تحت نظر ایشون بودم ولی چون ایشون طبیعی انجام نمیدادن و بیمارستانی ک من میخواستم برم نبودن دو ماه اخر دکترمو عوض کردم

الانم هروقت مشکلی پیش بیاد میرم پیششون

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

دکتر میترا فروتن. دکتر خوب و با ایمان و با حوصله و مهربون

خ مفتح. خ میرعماد.ساختمان مهراد. طبقه 7. روزای دوشنبه فقط اینجاست مابقی خ شمشیری. خودش هم سونوی واژینال انجام میده

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺