2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب و با حوصله تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 12842 بازدید | 121 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما دکتر خوب و با حوصله کسی میشناسید برای دوران بارداریم میخوام برم پیشش؟

من دکتر لیلا تدین بچم به دنیا اورده با این که من HPV داشتم اصلا برخورد بدی با من نداشت برعکس یکی دو تا دکتر قبلیم 

دکتر میترا فروتن. دکتر خوب و با ایمان و با حوصله و مهربون خ مفتح. خ میرعماد.ساختمان مهراد. طبقه 7. ...

دکتر فروتن اصلا وقت نمیزاره واسه مریض

با ایمان هست و مهربون ولی چند تا چند تا مریض میبینه

اونم تند تند 

بیشتر پولکیه 

من ۷ ساله ایشونو میشناسم

از سر دخترم‌پیشش میرفتم اون موقع عالی بود

ولی الان‌متاسفانه خیلی در حق من یکی کوتاهی کرد 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
دکتر فروتن اصلا وقت نمیزاره واسه مریض با ایمان هست و مهربون ولی چند تا چند تا مریض میبینه اونم تند ...

عزیزم من مطب مطهری میرم. همیشه یکنفر یکنفر میبینه. شاید توی مطب شمشیری چند نفر میبینه. متاسفانه خودمم تازگیها از درمان دکتر نتیجه عکس گرفتم ولی دکتر دیگه ای سراغ ندارم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
عزیزم من مطب مطهری میرم. همیشه یکنفر یکنفر میبینه. شاید توی مطب شمشیری چند نفر میبینه. متاسفانه خودم ...

به نظرم عوض کن دکترتو

من خیلی قبولش داشتم

ولی خیلی در حق من و پسرم اهمال کرد

مطب شمشیری افتضاحه هر سری سه چهار ساعت معطلی داره

دو تا دو تا میبینه

اصلا وقت نمیزاره

سری سری میگذره 

بس که سرش شلوغه 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

دکتر پرند حاصل خیلی خانم دکتر خوبی هستن. چند ساله پیرم پیششون. یه مطب دارن سمت مرزداران یکی هم ملاصدرا که من خب مرزداران بهم نزدیک تره. یه مشکل زنان داشتم که سه تا دکتر رفتم تشخیص نمیدادن چیه دیگه بالاخره خداروشکر یکی از دوستام خانم دکتر رو معرفی کرد و رفتم پیششون. تشخیصشون حرف نداره