2777
2789
عنوان

رژیم بیاینن🥲

73 بازدید | 10 پست

از فردا میخوام رژیم بگیرم بیشتر برای لاغر کردن صورت.شکم(بعضیا میگن‌اونجا رحمه) ولی خوب.با پهلو 

چه راه حلی دارین ؟ از تجربیات خودتون یا اطرافیانتون میگین 

و مصرف برنجم خیلی کمه ( ۲ تا ۳ قاشق)

دیگه چیکار کنم ؟؟ سالم باشه

اینجوری که تلف میشی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چندتا از اقواممون رژیم گرفتن و نتیجه دیدن 

سس سفید،نوشابه،چیپس،پفک کلا حذف 

قند و شیرینی جات حذف نه ولی کمتر 

برنج مثلا ۵ق غ 

موقع ناشتا یه لیوان آب ولرم 

هر روز یه ساعت ورزش یا پیاده روی 

و همینارو یادمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه چیز بخور کم بخور.  بیشتر پروتئین بخور.   قند و چربی رو حذف کن. و فستینگ بگیر.   ۸ساعت رو دو‌وعده خوب مقوی. و میان وعده و چای سبز بخور.   ۱۶ساعت رو حالت روزه.  فقط آب و قهوه بدون قند

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

وسواس گرفتم😭😭

درکت میکنم🫂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چندتا از اقواممون رژیم گرفتن و نتیجه دیدن سس سفید،نوشابه،چیپس،پفک کلا حذف قند و شیرینی جات حذف نه ول ...

اینایی که گفتی کلا نمیخورم چیپس و پفک مثلا در ماه یکی دوبار 

مرسی 

مثلا ساعت چند تا چند؟

هرساعتی خودت دوست داری. من  از ساعت ۱ظهر تا  ۹شب میخورم.  دیگه از ۹فقط اب تا بخوابم.   فرداشم بیدار میشم. یه لیوان اب جوشیده گرم میخورم.   بعد قهوه میریزم توی یه لیوان اب.  چندتام یخ میندازم توش. با نی. میخورم هروقت گشنه شم.. چنددقیقه    قبل از ۱هم. یه لیوان چای سبز ونعناع میخورم  بعد غذا میخورم

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

هرساعتی خودت دوست داری. من از ساعت ۱ظهر تا ۹شب میخورم. دیگه از ۹فقط اب تا بخوابم. فرداشم بیدار ...

من اینجوریم 

میرم مدرسه ساعت9 ونیم تا 11 یه لقمه میخورم بعد ساعت 2 ونیم 3 اینا ناهار بعداشم بعضی روزا گشنم باشه شام میخورم بعضی روزا هم در طول روز یعنی دو سه ساعت بعد ناهار تنقلات میخورم