2777
2789
عنوان

آتیشمم بزنید این عقاید مسخره رو قبول ندارم 🙋🏻👎🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 24 پست
زنی که خرج داره ارج داره بشدتتتت قبول دارم از طرفی قبول دارم بزرگتر یا هرچی چرت گفت باید خشتکشو بکشی ...

از روی تجربه های تلخی ک دادم تاییدت میکنم تا وقتی قانع و بساز بودم شوهرم و خانوادش ریدن رو سرم الان ک عفریتم و خودخواهم و به خودم میرسم حالم و وضعیت بهتره.

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
از روی تجربه های تلخی ک دادم تاییدت میکنم تا وقتی قانع و بساز بودم شوهرم و خانوادش ریدن رو سرم الان ...

همینش درسته

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهات موافقم 

هر بزرگتری احترامش واجب نیست 

بزرگتر های بیشعور کم نداریم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بزرگتر احترامش واجبه تحت هر شرایطی

وقتی میگی تحت هر شرایطی،داری میگی احترام و سکوت و گذشت مطلق در مقابل آدم ظالم.حالا چرا؟؟چون فقط چند سال زودتر به دنیا اومده!

آفرین منم عین تو ازدواج اولم جدا شدم ازدواج دومم دوبار تا پای طلاق رفتم به خاطر این عقایدهام🤣

اخه مشکل سر این عقاید نبوده،مشکل سلامتی و آینده و خوشبختی تو بوده

احترام به بزرگترو منم قبول ندارم. حالا چون زودتر از من به دنیا اومده باید بهش احترام‌بزارم چه مسخره

مخصوصا داره غلط زیادی میکنه به زندگی اطرافیان آسیب و لطمه جدی میزنه ومیگن عیب نداره سکوت کن خیلی سوزش داره

وقتی میگی تحت هر شرایطی،داری میگی احترام و سکوت و گذشت مطلق در مقابل آدم ظالم.حالا چرا؟؟چون فقط چند ...

آدم می‌تونه مطالبه گر باشه و سکوت هم نکنه ولی با رعایت احترام 

کاربر آقا 
آدم می‌تونه مطالبه گر باشه و سکوت هم نکنه ولی با رعایت احترام

اخه بستگی داره برداشت از احترام چی باشه.

(من میگم با لحن اروم و بدون استفاده ازفحش و توهین با ادب حرفشو بزنه و کار خودشو بکنه.)

مثلا برداشت مادرشوهر و خانواده شوهر من از احترام اینه ک هرچی گفتن من انجام بدم.مثلا مدل موهامو طوری ک اون گفت درست نکردم دعواشو با من کرد.این بزرگتری ک کوچکترین عقل و منطق و درایتی نداره و با همین تفکرات و عقاید اشتباه من رو محکوم به نفهمی و بی ادبی میکنه و زندگیمو به چالش میکشونه و انواع لطمه هارو به رابطم با پسرش میزنه و حرف هیچکسو نه میشنوه و میپذیره چیکارش کنم.

اخه بستگی داره برداشت از احترام چی باشه.(من میگم با لحن اروم و بدون استفاده ازفحش و توهین با ادب حرف ...

خب شما فکر می کنید این مشکل با بی احترامی حل میشه ولی مطمعنا حل نمیشه ولی با درایت و تعامل قابل حله

کاربر آقا