2777
2789
عنوان

ارزش داره 4 تومن بدم حومه تهران خونه 2 خواب نوساز بخرم 80 متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست

اسلامشهر از پاینن تهران خیلی بهتره ،هم فرهنگ مردمش هم شهرسازیش

یعنی اکه همون پولو میخای بری یافت اباد و شاداباد وافسریه بگیری بجاش برو واوان بخر،هروقت بحدی رسید ک بشه مناطق متوسط خرید بیای تهران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت یافت اباد دوس دارم بخرم. لعنتی پولم یکم کمه.

عزیزم اگه در امدتون خوبه برو خونه یافت آباد بخر مابقی پولتم خونه رو رهن بده و تا سال بعد رهن رو جور کن خودت برو خونت بشین 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عه چرا نرفتی.اینا فرقی ندارن که... من آنقدر وکیل مرکز دیدم که حرفه ای و پولدارن... پدر خودم دوتاشم د ...

ترازم حومه تهران میخورد جای خوبی در نیومد

کانون بیشتر دوست دارم

حوصله آزمون تغییر حوزه هم نداشتم

اسلامشهر از پاینن تهران خیلی بهتره ،هم فرهنگ مردمش هم شهرسازیشیعنی اکه همون پولو میخای بری یافت اباد ...

واوان ندوس. اسلامشهر راحت ترم...فعلا یه 80 متری همینجا میخرم با 4 تومن. که پولم جمع بشه واسه تهران

عزیزم اگه در امدتون خوبه برو خونه یافت آباد بخر مابقی پولتم خونه رو رهن بده و تا سال بعد رهن رو جور ...

اره قصدم همینه که شاد اباد 2خوابه بخرم رهن بدم. اما اگر پولم نرسه اسلامشهر 2 خوابه میخرم

اره میتونم بخرم . اما به چه درد میخوره. 2 تا 50 متری داشته باشم.. طلا رشدش بهتر نیس تبدیل به طلا کنم ...

دوتا۵۰ متریا بده رهن با پولش یه خونه خوب رهن یا اجاره کن

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
احتمالا آبانن حوصلم نمیکشه دیگه بخونم هرچی بلدم میزنمشاید امسال آزمون دکتری هم بدم تهش ی کدوم دربیاد

دکتری و ارشد زیاد واجب نیستن. همین پروانه بگیر کارکن .  بشی خانم وکیل.. دفتر بزنی  

دکتری و ارشد زیاد واجب نیستن. همین پروانه بگیر کارکن . بشی خانم وکیل.. دفتر بزنی

عزیزم من استادی دانشگاه دوست دارم وگرنه دیوانه نبودم خودم اذیت کنم ارشد بگیرم که

دوستمم وکیل شده الان درآمد آنچنانی نداره تو کارآموزی

کسی پول پارو نمیکنه اول کار

اونجا به کار شوهرم دوره. به نظرت همین حومه خونه 4 تومنی بخرم خوبه؟؟؟؟ یا رشد قیمت حومه کمه؟؟؟ خونه ب ...

والا خواهر صلاح کارخودتو بهتر میدونی ولی از پارسال تا الان خونه رشدی نکرده

ولی من اگه جای تو بودم سمت خونه ی خودم میگرفتم حتی اگه خونه هیچ رشدی نکنه ولی حداقل میتونم ماهی از خونم ۶.۷تومن در بیارم