2777
2789
عنوان

ارزش داره 4 تومن بدم حومه تهران خونه 2 خواب نوساز بخرم 80 متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 124 پست

دیوار میزنی خونه های خوبی با همون رنج قیمت میاد

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرند هستم خونه بزرگه ولی بازم از تهران اومدم اینجا اذیت شدم

پرند خیلی خیلی دلگیره. من یادمه فاز 5 بودم داشتم دیوونه میشدم. اسلامشهر هم دلگیره اما دربرابر پرند بهشته

کجای حومه است؟؟؟ اینجام خیلی دعوا میکنن اسلامشهر.. ولی فضولی زیاد ندیدم

همون اسلامشهر بود 

الان از اونجا رفته 

بخاطره بچه ها دعوا میکردن ، حرف درمیوردن همسایه ها

امکانات تفریحی نداشت 

پرند خیلی خیلی دلگیره. من یادمه فاز 5 بودم داشتم دیوونه میشدم. اسلامشهر هم دلگیره اما دربرابر پرند ب ...

فاز پنج کوزو هست 

آره پرند خوب نیست

باز اسلامشهر شلوغ تره

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
محله هاش جالب نیس

کددم محله ها میخواهید؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
همون اسلامشهر بود الان از اونجا رفته بخاطره بچه ها دعوا میکردن ، حرف درمیوردن همسایه هاامکانات تفریح ...

رفت تهران؟؟ آره منم از همیناش میترسم.  شما باشی  حومه خونه 4 تومنی میخری ؟ یا میدی طلا؟؟ رشد کدوم بهتره که بعدا بیام تهران بخرم