2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی یه لحظه لطفا

55 بازدید | 9 پست

سلام خانما من دخترم 3سالو دوماهشه چند روزی هست خیلی خیلی میترسه قبلا کنارم می‌خوابید با فاصله الان میاد بهم میچسبه استرس شدید داره اصلا دوست نداره ازخانه بیرون بره هر موقع میخوایم بریم جایی از شدت استرس حتما بالا میاره الان اطرافیان میگن که حتما از چیزی ترسیده براش دعا بگیر میخواستم بدونم یه دعانویس خوب تو کرمانشاه یا شهرستان اطراف کرمانشاه میشناسیدکه واقعا کارش خوب باشه نتیجه دیده باشید ممنون میشم کمک کنید

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویس خوب سید حشمت اون که هست چوب فروشا

دقیقا

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

فدای تواره رفتم پیشش گلم وبهشونم اعتقاددارم واقعاخوبه ولی شلوغه بایدبری توصف ظهرزودبرویاصبح زود

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی حتما فردا میرم اینجا تو شهر خودمون براش یه دعا گرفتم ولی هیچ تغییر نکرد گفتم برم پیش کسی که واقعا کارش خوب باشه

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗