2777
2789

من قبلا چادری نبودم بعدا تغییر کردم باحجاب شدم

یکی از فامیلامون میخواستن برن یه مراسمی که آدماش مذهبی و چادری بودن بعد خیلی رک به من و مامانم گفت که من نیام چون چادر نمیزارم اونا بد برداشت میکنن! 

الان خودش حجابشو برداشته من باحجاب شدم به چشم امل بهم نگاه میکنه وخودشو باکلاس😐😐😐

میخوام بگم هیچوقت حرفای دیگران براتون مهم نباشه سعی نکنید مطابق میل دیگران رفتار کنید چون بازم یه چیزی پیدا میکنن ازت ایراد بگیرن! 

غربال شدن همین شکلیه دوست عزیز چه انسانهای با ایمانی که دینشونو به دنیا میبازن و چه انسانهای گمراهی که راهشونو پیدا میکنن و سمت خدا میرن و عاقبت بخیر میشن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس، ازاد بودم همه جا میرفتم خوش میگذروندم البته با رعایت چهارچوب بعد انقد میگفتن وای چه رفتاریه دختر نباید فلان باشه بهمان باشه مثلا من میرفتم خونه دوستم که بابام میبرد و بابامم میومد دنبالم چند نفر تو فک و فامیل هی حرف میزدن ک چرا تنها میره و اینا... بعد الان دختر خودش با دوس پسرش میره مسافرت منم ب روشون اوردم ک چرا ب من ایراد میگرفتین؟ گردن نمیگیرن😂

غربال شدن همین شکلیه دوست عزیز چه انسانهای با ایمانی که دینشونو به دنیا میبازن و چه انسانهای گمراهی ...

ولی انگار آدم هرچی بیشتر میخواد به خدا نزدیک بشه امتحان های بیشتری سر راهش قرار میگیره

ولی انگار آدم هرچی بیشتر میخواد به خدا نزدیک بشه امتحان های بیشتری سر راهش قرار میگیره

اون که صد البته 

هر که به این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین