2777
2789

ببینید نامزد من قبل من با یه خانومی دوست بو‌دن حالا ب هر دلیلی اینا کات میکنن یعنی نامزد من کات میکنه حتی میگه ک چند بارم قبل کات اصلی هی تموم کردم باز دختذه با پیام التماس این چیزا کاری کرده ک برگردم دسگه بعد بار آخر ، چون یکم بعدشم با من آشنا میشه جوابشو نمیده و اصلااا هیچی نمیگه و اون دختر همچنان بعذ گذشت دو سه سال از تموم شدن رابطشون تا پاییز من خبر داشتم ک پیام میده

دیگه بار آخر ک تاپیکشم هست پاییز بود من کلی تهدید کردم ک بهم میزنم و خلاصه اینم مطمئنم ک اصلا جوابشو نمیده 

دیگه از پنج شبش ماه پیش من اصلا نپرسبدم بیینم اون دختر پیام داده نداده 

امروز ی پست اینستا فرستادم ک کفتع بود همه چیو ب پارنترنتون بگین اگه کسی پیام میده از این چیزا

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

در جوابش گفته بود منم میگفتم ولی خب تو چون دیوونه میشدی نگفتم بهت دیگه 

منم گفتم یعنی هنوزم بهت پیام میداده کسی ک همین حرفش باعث شد اعصاب من بهم بریزه بخدا خسته شدم دو سال بیشتره این دختر همش پیام میده بعدشم ک من اعصابم خراب شد اونم گفت ن نداده ولی نمیدونم چیکار کنم چجوری ب حرفش بیارم ببینم این مدت پیام داده نداده 

اصلاا نمیدونم چ غلطی دارم با زندگیم می‌کنیم 

دوس دارم کشش بدم دعوا کنم بگم حتما پیام داده این پنج شیش ماه ک اونجوری نوشتی واسم در جواب اون کلیپ ولی حوشش نمیاد من بحثو ادامه بدم از اونور واقعا برام مهمه اگه ویام داده باشه چون اخذین بار قول داده بود حتی قرار بود سیم کارتشو عوض کنه نکرد بنظرتون من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام های دختره در چ حده؟

میدونه شما نامزدید؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من این جریان رو وقتی ۳قلو باردار بودم فهمیدم...با اون شخص ارتباط تلفنی پیدا کرد در نهایت از بس طرف گیررر بود. شوخرمم وا داده بود. بترس

بترس 

بترس

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببین عجله نکن 

کاش بفهمی چرا اون دختر پیام میده 

باور کن اونم آدمه ،حتما یه چیزی براش حل نشده ،تموم نشده 

پسره نامردی کرده در حقش یا نمیدونم یه چیزی هست بالاخره

و اینکه بازم پیام میده حتما پسره جواب میده یا یه واکنشی داره خب

چقد ساده ای هیچ دختری دوسال پیگیر نمیشه مگ اینکه پسره باهاش ارتباط داشته باشه خوشش میاد

احسنت🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پیام های دختره در چ حده؟میدونه شما نامزدید؟

اره از من خبر داره تا وقتی ک من دیدم همش التماس ابراز علاقه اینا اینم جواب نمیداد ولی خب میگم تا پاییز خبر دارم دیگه از بقیش هیچی نگفت بهم من کلی تهدیدش کردم ک تموم میکنم سیم کارتتو باید عوض کنی اونم گفت اگه پیام بده برخورد میکنم پیگه منم پیگیر نشدم یعنی نخواستم زندگیمو خراب کنم ک باز خودش با این حرفش منو ریخت بهم حالام ک‌میگه ن پیام نداده ولی من برام مهمه بدونن پیام داده یا ن چون کلی قول داده 

چقد ساده ای هیچ دختری دوسال پیگیر نمیشه مگ اینکه پسره باهاش ارتباط داشته باشه خوشش میاد

همیشه هروقت تاپیک زدم همینو گفتن همه ولی خب من التماسای دختره رو دیدم ک گفتع جوابموبده این نداده البته خب تا پاییز اینجوریم هرچند همون در این حدشم منو اذیت می‌کرد 

ببین عجله نکن کاش بفهمی چرا اون دختر پیام میده باور کن اونم آدمه ،حتما یه چیزی براش حل نشده ،تموم نش ...

فک نمیکنم فقط انگار نامزد منو دوسش داره همین 

من این جریان رو وقتی ۳قلو باردار بودم فهمیدم...با اون شخص ارتباط تلفنی پیدا کرد در نهایت از بس طرف گ ...

دقیقاا منم ترسم همین وا دادنه این میگفت همیشه ن خیالت راحت من وا نمیدم مهم منم دیگه بار اخر کلی تهدید کردم ک میرم بعدشم پیگیر نشدم الان بنظرتون معنی همین پیامش اینه ک اون دختر باز پیام داده؟! 

ببین عجله نکن کاش بفهمی چرا اون دختر پیام میده باور کن اونم آدمه ،حتما یه چیزی براش حل نشده ،تموم نش ...

حتی دوس دارم برم محل کار دختره بگم دست بردار از سر زن‌گی من یا اصلا بیا من میرم برا تو ولی در شان من نیست 

همیشه هروقت تاپیک زدم همینو گفتن همه ولی خب من التماسای دختره رو دیدم ک گفتع جوابموبده این نداده الب ...

نمیشه دو سال همش پیام بده و جواب نده  مطمئن باش ی تایمایی باهم بودن ک دختره اینجوری می‌کنه حالا ک باور نداری  برو دختره رو ببین بدون اینکه نامزدت بفهمه  بزار حقیقتو بهت بگه