2777
2789
عنوان

یچیزی بگین آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 57 پست
چن سال بعد🥲

همینکه امید داری شاغل میشی و حقوق داری خیلی خوبه

ما بچهای رشته های چرتو پرت ک شاغل نمیشیم در حسرت چندرغاز کچل و کور میشیم خدا برسه ب دادمون تو این مملکت

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم پیش مامانمم دعوا کرد باهاشولی بازم پول ندادمامانمم طفلک هرچقد بتونه پول میده بهم

عزیزم ب کسی ک‌ بابات باهاش اوکیه بگو با بابات حرف بزنه شاید بخاطر رودربایستی با اون طرف ب حرفش گوش بدد یا بخاطر آبروش ک دیگه جایی نری بگی بهت پول بده..بنظرم امتحان کن ضرر نداره

همینکه امید داری شاغل میشی و حقوق داری خیلی خوبهما بچهای رشته های چرتو پرت ک شاغل نمیشیم در حسرت چند ...

ان شاالله ک شما هم زودتر یه کار مناسب پیدا بکنی

خیلی وقتا با خودم میگم کاش میرفتم فرهنگیان تا از اول حقوق داشتم منت یه تومن بابامو نمیکشیدم

ان شاالله ک شما هم زودتر یه کار مناسب پیدا بکنیخیلی وقتا با خودم میگم کاش میرفتم فرهنگیان تا از اول ...

ارزشش رو داره❤بجای حقوق ناچیز معلمی درامد خییییلی بیشتری بدست میاری

کاربر جدید نیستم

عزیزم ب کسی ک‌ بابات باهاش اوکیه بگو با بابات حرف بزنه شاید بخاطر رودربایستی با اون طرف ب حرفش گوش ب ...

وقتی دبیرستانی بودم چندین بار فامیل حرف زدن باهاش

راستش دیگه از فامیل هم خجالت میکشم🥲