2777
2789
عنوان

بنظر شما پسری هست

993 بازدید | 110 پست

که دختر رو با حوون خونگی هاش بپذیره و غر نزنه

من ۷تاپیشی دارم

البته ۸تان یکیشو بابام بزرگ میکنه

بنظر شما روزی بخوام ازدواج کنم مشکل ساز نمیشه

البته که من حاضرم برا پیشیام قید عشقو بزنم

عشق سگه کیه

ولی برام سوال بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندومبه

میتونی با 

فردی که آموزش حیون خونگی میده  یا پت شاپ داره مزدوج شی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

۷ تا اخه مگه خونه اتون چند متره درامدتون خیلی باید خوب باشه که بهشون برسیوالا حیون خونگی رو خیلی ها ...

خونمون متراژش زیاده

غذاشونم خودم هزینه شو میدم

۵/۶تومن میشه درماه

من هزینه نمیخوام کسی بده

حتما هستن مردایی که مث شما عاشق گربه باشن و بخوان نگه داری کنن

اره

دوستم پت شاپ داره میان خرید میکنن والا عاشق گربه هاشونن رسما

یکی از مشتریا ۶تاگربه داشت به تازگی باخانومش اومد خرید کرد😍😍

مگر این که یکی مثل خودت پیدا بشه که عاشق پیشی باشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ما یه دامپزشک تو اقوام دورمون داریم خونه مجردی داره خود پسره کلی سگ و گربه داره اصلا نمیدونم چطوری گربه رو با سگ دوست کرده

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...