2777
2789

عزیزم الان با این تحریم و گرونی ها خیلی خرج میشه

ما هم سه نفریم اخر ماه هیچی تو کارتمون نمی مونه 

با این ک من و همسرم جفتمون شاغلیم

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا اونجور بزرگ شدن و عادت کردن ...هر کسی نمیتونه اونجور زندگی کنه من همه مواد غذایی لازم رو میخورم ...

ببین یعنی بخونی تاپیکش رو هنگ می‌کنی بخدا من اصلا میمونم به چه قیمتی اینهمه از خوراک و سلامتیشون می‌زنن تا چند سوت طلا بخرن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
ببین یعنی بخونی تاپیکش رو هنگ می‌کنی بخدا من اصلا میمونم به چه قیمتی اینهمه از خوراک و سلامتیشون می‌ ...

وقتی خاموش بودم چشمم ب تاپیکاشون خورده😂😂

طلا چه ارزشی داره وقتی آدم از،زندگی لذت نبره 

پول باید بنده ی ما باشه نه ما بنده ی پول

فردا رو کی دیده شاید افتادیم مردیم 

کلی تجربه ی نکرده... سفر نرفته...

که چی اخه

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

ببین یعنی بخونی تاپیکش رو هنگ می‌کنی بخدا من اصلا میمونم به چه قیمتی اینهمه از خوراک و سلامتیشون می‌ ...

کنجکاو شدم تاپیکاش رو بخونم 

کاربریش رو داری؟

وقتی خاموش بودم چشمم ب تاپیکاشون خورده😂😂طلا چه ارزشی داره وقتی آدم از،زندگی لذت نبره پول باید بنده ...

واقعاً 

مادربزرگم خدا بیامرز وقت پیری قند و چربی داشت همیشه می‌گفت خوب شد تو جوونی خوردم که حالا حسرت نکشم البته بنده خدا همیشه چشمش به همه چیز میموند 

حالا اینا الان هی جمع می‌کنن واسه وقت پیری چه میدونن اونوقت میتونن بخوره یا نه لذت میبرم یا نه

پس انداز خیلی خوبه ولی همه چیز در حد تعادل 

کنجکاو شدم تاپیکاش رو بخونم کاربریش رو داری؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-درآمدها-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردن-و-نکات-مهم-خانه-داری-۳?postId=368173213

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-درآمدها-و-نحوه-بهتر-پس-اندا ...

تو این تاپیکه بعضی دوستان خیلی راهکار های خوبی برای پس انداز و یه سری وام ها و اینا میدن 

بعضی ها هم خوراک حرص خوری و خنذه رو.فراهم‌میکنن

تو این تاپیکه بعضی دوستان خیلی راهکار های خوبی برای پس انداز و یه سری وام ها و اینا میدن بعضی ها هم ...

مچکرم عزیزم

ولی ادم باید ب اندازه بخوره و لااقل با سلامتیش قمار نکنه

از کجا معلوم ادم پیری رو ببینه یا نه