2777
2789

بشدت ادمای چرت سلطه طلب و پر رو و خو شیرین و حق به جانبی هستند (اوف خالی شدم ) زمان دبستان ما هم بودن ... اقا یکی دوست داره ۱ تومن هدیه بده یکی ۲۰۰ هزار تومن یکی نده .. این خانمای انجمن اولیا خیلی چرتن زمان مدرسه ماهم بودن ...توی همچیز دخالت میکنن بعضی وقتا از رو معلم هم رد میشن خودشونو معلم میبینن درصورتی که ادمای بیکار و علافی هستند اکثرا

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

وظیفه خطیرشون چن روزه شروع شده

اینا وِلَن

میگن چکار کنیم سرمون گرم شه

بریم مدرسه پول جمع کنیم

زندگی ندارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیاشون واقعا در جهت پیشرفت و بهتر شدن امکانات کلاس و بچه ها حرکت میکنن ولی قبول دارم اکثرشون از روی بیکاری اومدن همچین مسئولیتی رو به عهده گرفتن متاسفانه

بعضیاشون واقعا در جهت پیشرفت و بهتر شدن امکانات کلاس و بچه ها حرکت میکنن ولی قبول دارم اکثرشون از رو ...

مثلا چکاری برای پیشرفت کردن؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مثلا چکاری برای پیشرفت کردن؟

مگه من از اقدامات همشون باخبرم، ولی تا جایی که اطلاع دارم مثلا نماینده ی انجمن اولیای خواهر زادم اومده بود پول جمع کرده بود واسه کلاسشون که کولر درستی نداشتن کولرشون و عوض کردن و کولر دوتیکه گذاشتن یا امسال کلاسشونو رنگ کردن و…

اگه برای همه به این شکل نظارت و رسیدگی بشه خوبه

مگه من از اقدامات همشون باخبرم، ولی تا جایی که اطلاع دارم مثلا نماینده ی انجمن اولیای خواهر زادم اوم ...

والا وظیفه خانواده های بدبخت نیس پول کولر بدن

بعدشم کجایید که کولر لازمید تو سال تحصیلی؟

والا وظیفه خانواده های بدبخت نیس پول کولر بدنبعدشم کجایید که کولر لازمید تو سال تحصیلی؟

دیگه وقتی مدیر بی کفایت باشه و همه ی مسئولیتای خودشونو بذاره به عهده اولیا همین میشه، و اینکه من الانو نگفتم منظورم زمان شروع سال تحصیلی تا حالا بود واسه کولر.