2777
2789
عنوان

به نظرتون من حسودم

270 بازدید | 39 پست

بچه ها شوهرم برای تولد من یه رژ یه لباس و یه لاک صورتی خرید

من قبلا بهش گفته بودم از صورتی بدم میاد اما باز رفته بوده صورتی خریده بوده به نظرم اصلا خریدهاش سلیقه ی خودش نبود حس میکنم خواهرشوهرم اینا و انتخاب کرده چون خیلی عاشق صورتیه همه لباساشو و وسایلشو صورتی میخره

بعد من خیلی توقعم بیشتر بود کل کادو تولدم پونصد تومنم نشده بود چون شوهرم پولداره کادوهایی که اطرافیان دادن بهتر از این بود

بعد الان تولد خواهر شوهرمه شوهرم میگه خواهرم از یه سرویس نقره خوشش اومده بود بهم گفته بود برام بخر رفته براش خریده من از تعجب خشکم زد اصلا به من نگفت توام میخوای یا نه بعد اصلا چرا باید کادوی اون بیشتر از من باشه

بعد اصلا چرا خواهرش هرچی خوشش میاد به شوهر من میگه😭😭چی کار کنم باهاش

اینم بگم شوهرم کلا برا منم دست و دلبازه ولی نه انقدر

به نظرتون چه واکنشی نشون بدم خواهرشو خیلی دوست داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دعوا کنم حس میکنم بدتر کنه خیلی حرص میخورم

وای اعصابم داغون کرد شوهرت بخدا شوهر من اعصابم خورد میکنه میزنم وسط پاهاش . اخه ینی چی زن خودتو ول کنی برای خاهزت بخری اما هیچی ارزش نداره با اینکه خودم خودخوری میکنم تو نکن 

شاید نمیفهمه این چیزارو چون مردا تو باغ نیستن

متوجهش کن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀