2777
2789

من یه دختر ۲۳ سالم

دانشجو معلمم و همین آنلاین شاپ کوچیکی دارم

جریان از این قراره که اطرافیان خیلی منو اذیت میکنن حتی توهین لفظی همین دوم سوم فروردین سر هیچ و پوچ عموی من به من گفته که تو ( معذرت می‌خوام واقعا ) هیچ گوهی نیستی به همین صراحت بعد من بهش گفتم تقصیر مامان بابامه که شما همینقدر پررو شدید

بعد عمم حالا رفته به طرفداری از داداشش همه جا گفته فلانی ( که من باشم ) به داداشم چیز گفته 🥲

خیلی ناراحت و عصبی شدم واقعا 

بابام نمیدونه و بهش نگفتم

بگمم کار خاصی نمیکنه 😞

بعد الان اون عمم اومده بود خونمون و من نرفتم پیشش

حالا مامانم برا من قیافه گرفته که کارت زشت بود نیومدی باید میومدی 

و الآنم از لج من چونکه خیلی شب و پیاده روی رو دوست دارم خودشو بابام رفتن پیاده روی که مثلا حرص من رو دربیاره 

حالا واقعا یعنی مقصر منم و الان آه مامانم منو میگیره؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بگم که من با عمم خیلی رابطه نزدیکی داشتم 

اون ظالم به من می‌گفت آجی و منم جای خواهر نداشتم دوسش داشتم و واقعا باورم نمیشه حرفایی داداشش که به شخصیت من توهین کرد رو نادیده گرفته و اینجوری پشت سرم بدگویی کرده

من یه دختر ۲۳ سالمدانشجو معلمم و همین آنلاین شاپ کوچیکی دارمجریان از این قراره که اطرافیان خیلی منو ...

می رفتی پیش عمه ات و بهش سلام می کردی و بهونه دست کسی نمی دادی

نمی دونم چطوره که بیشتر پدر و مادرها همیشه پشت بچه هاشون در میان به ما که می رسه پدر مون منطقی میشه و منطق براش مهمتره

اینو بگم که من با عمم خیلی رابطه نزدیکی داشتم اون ظالم به من می‌گفت آجی و منم جای خواهر نداشتم دوسش ...

خوش حال باش که ذات واقعی اش رو شناختی 

ولش کن بره پی کارش 

عمه ی منم که اینهمه قبولش داشتم ذات خودش رو بهم نشون 

بره به درک نمی خوام دیگه ریختش رو ببینم

می رفتی پیش عمه ات و بهش سلام می کردی و بهونه دست کسی نمی دادینمی دونم چطوره که بیشتر پدر و مادرها ه ...

دقیقا همینه 

الآنم من واقعا دلم گرفت اصلا دارم دیوونه میشم 

نمی‌تونستم برم وقتی فکر میکردم من چه خوبی هایی کردم و اون چه ظالمانه رفتار کرده اصلا نمی‌تونستم برم