arcy مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6055 عنوان چرا انقد زشتم 99 بازدید | 9 پست هروقت میرم بیرون آدمارو نگا میکنم دلم بدجوری میگیره از خودم 💔💔💔💔💔💔 1404/01/29 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_m79 عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1325 منم با اینکه بقیه میگن زیباییاما خودم قبول ندارم * متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 8084 فقط رو اعتماد به نفست کار کنبرو سر کار پول جمع کن عیب های چهرتو بر طرف کن. همه ک قرار نیست مثل هم باشن . ادم در همه سطحی هستشما هم که حس میکنی زشتی مطمئنم زیبایی های خودتو داری
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 5572 تو خوشگلی بزرگترین هدیه ای که میتوانی به جهان بدهی نسخه ی اصیل و ارزشمند خودت است💎🤍🫧
arcy مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 6055 منم با اینکه بقیه میگن زیباییاما خودم قبول ندارم ب خدا خستم... خستم از نگا کردن ب آدمای خوشگل تیپم هم خیلی زور میزنم ک خوب باشه اما هرسال خز تر از پارسال
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28220 جدیدا چرا همه دخترا خوشگل شدنچشادرشت وکشیده پوستاصاف صورتا استخونی و قشنگ آخه به پدرمادرشونم نگامیکنی قشنگ نیستن اینا چطور اینقدر خوبن مثلا مادره رنگ پوست تیره پرازلک چاقدخترش کنارش سفیدبرفی قدبلنداندامی اصلا همه دخترا شبیه هم وخوشگل شدن من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 43092 هزاران نفر از من قشنگ تر خوشگل تر شیک تر خوش تیپ تر خوش هیکل تر من چهره معمولی ولی عاشق خودمم تازه جلو آینه لپ خودمم میکشم هزار تا عیب هم دارم چه ظاهری چه باطنی آدم باید اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشه پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)
sara_m79 عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 1325 ب خدا خستم... خستم از نگا کردن ب آدمای خوشگل تیپم هم خیلی زور میزنم ک خوب باشه اما هرسال خز تر از پا ... حس میکنم خوشگلی ولی زیبایی خودتو نمیببنی اونم بخاطر عزت نفس پایینه * متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️
female_wolf عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 13 اتفاقا الان که آدم میره بیرون اینقدر دخترا شبیه هم هستن که انگار همشون زیر دست یه آرایشگر و دکتر بودنمن دیگه اینقدر دیدم که از آرایش بدم میاد نمیدونم چرا ما دخترا این بلاها سر صورتمون میاریم به جای اینکه اعتماد بنفسمون زیاد کنیم