2777
2789

یه نفر که به اصطلاح رفیق صمیمیمه حدود دو ماه پیش با حرفاش خیلی منو رنجوند

حرفایی که با خنده بود ولی از اونا که تا عمق وجودت میسوزونه... یجورایی تیکه

طوری که برای همیشه از چشمم افتاد

میدونم اگه رک بگم دارم از وجودت اذیت میشم تمومش کنیم مقصر من میشم که دارم به یک باره ترکش میکنم و از نظر اون با این کار دلشو میشکنم.. به بقیه میگه و... نمیخوام تقصیر کار من بشم

دلمم نمیخواد با رفتن من به قول خودش نابود شه که الکی گناه برای خودم نوشته شه

ادعا میکنه دوسم داره براش عزیز ام چمیدونم جونش به جونم وصله ولی رفتاراش اینو نمیگه میدونم که حرفای اون روزش فقط برای آزار من بود

چیکار کنم؟؟؟

هروقت نوتیف پیامش میاد حالم بد میشه از دیدن پروفایلاش حس بد میگیرم

اصلا میخوام نباشه

از اوایل عیده آنلاین نمیشم و پیام نمیدم ولی اون هر از چند گاهی پیام میده و مجبور میشم شده کوتاه جواب بدم

به همین رویه ادامه بدم بالاخره میره؟!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تامیتونی بی محلش کن

امیدوارم... خستم ازش

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
بهش بگو ناراحتی از دستش

همون موقع گفتم اصلا گردن نگرفت و براش مهم نبود

میدونم خیلی بده که از چشت افتاده ومجبوری تحملش کنی

🙂🤍

می تونم بپرسم چیشده

حرفایی زد که میدونست ناراحتم میکنه دست گذاشت رو نقطه ضعفم

هنوزم که هنوزه قلبم درد میگیره یادم میفته 

اره به نظرم همینطوری بهش کم محلی کنی خود به خود رابطتون کمرنگ میشه و میره ...

ولی به نظرم اگه خیلی باهام رابطه ی خوبی داشتید قبلا باهاش راجع به این موضوع صحبت کن 

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

چرا انقد فلسفه می بافی؟بشاشید رو هرکی ک حس ضعیف بودن و کم بودن بهتون میده

ای بابا حالا یکم عفت کلام 😂

آخه پیش اومده بعدش طوری داستان واسه دوستای مشترکمون تعریف میکنه که اونا رو از دست میدم منم اینو نمیخوام

اره به نظرم همینطوری بهش کم محلی کنی خود به خود رابطتون کمرنگ میشه و میره ...ولی به نظرم اگه خیلی با ...

همون موقع گفتم ولی گردن نگرفت حتی سعی نکرد دلمو به دست بیاره انگار نه انگار

قبل هر رابطه ای هرچقدر خوب بوده باشه وقتی تا عمق وجودت بسوزونه دیگه از چشم میفته

ای بابا حالا یکم عفت کلام 😂آخه پیش اومده بعدش طوری داستان واسه دوستای مشترکمون تعریف میکنه که اونا ...

منم دقیقا همچین اتفاقی افتاد و همه دوستام از دست دادم نمیدونی اخرین سال دبیرستان چقد بدگذشت 

میتونس بهترین سالم باشه  کنار دوستام ولی اونا همه شدن یه اکیپ و من تنها 

الان از عمق قلبم میفهمم

نمیدونی چه حس تنهایی کشیدم 

ولی خب:)

منم دقیقا همچین اتفاقی افتاد و همه دوستام از دست دادم نمیدونی اخرین سال دبیرستان چقد بدگذشت میتونس ب ...

هعی 🙂💔