2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمنو چاق کننده است اونم خوردن هرروزش گشنت میشه ضعف میکنی کاهو بخور

همین دیگه

سبزی میوه اینا میخورم بدتر گشنم میشه الان یه کلسه بزرگ ماست و کدو بخورن دیگه بیشتر ضعف میکنم ولی یا تکه نون کوچولو اینجور نمیشم

همین دیگهسبزی میوه اینا میخورم بدتر گشنم میشه الان یه کلسه بزرگ ماست و کدو بخورن دیگه بیشتر ضعف میکن ...

عزیزم رژیم باید اصولی باشه میتونی تحت نظر پزشک تغذیه رژیم بگیری راحت و بی دردسر وزن کم کنی یکم هزینه برداره ولی ارزش داره اگه با دکتر موافق نیستی 

صبح قبل از صبحانه یک سیب بخور ، یه ربع قبل از ناهار و شامت یه بشقاب پر سالاد کاهو و کلم درست کن بخور غذات خود به خود کم میشه میان وعده از تنقلات سالم مثل بادام زمینی و گردو و فندق یا یه لیوان شیر همراه با یه دونه خرما استفاده کن یا تو شیر یک قاشق مرباخوری عسل بزن بخور آب بیشتری مصرف کن روزی نیم ساعت ورزش کن ترجیحا پیاده روی با سرعت متوسط یا اگه به هر دلیلی نمیتونی ورزش کنی آهنگ بزار برقص دوست من با همین روش 4 ماهه 15 کیلو کم کرد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

کالری شماره ولی بازم میترسگ از سمنو

کالری سمنو رو تو مانکن سرچ کن هرچقدره از کالریت کم کن بخور 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت