2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم چندین سال داشتم و خیلی کم برمیداشتم.  بعد اینکه داداشم فوت شد فهمیدم چه خسارتی ب خودم زدم چقد نادون بودم بخاطر یه چیز پوچ ارتباطم باخدا قطع شده بود. و چه چیز با ارزشی رو با چه چیز پوچی عوض کرده بودم. فورا برداشتم غسل کردم ونمازمو شروع کردم   خدا کمک مون کنه تواین راه ثابت قدم بمونیم انشاالله.  هیچکس نمیدونه عمرش چقده. تا دیر نشده فکری کن و قدمی بردار.  موفق باشی خواهری. این دنیا کوتاه وپوچ و اخرت ابدی یه. جلوی ضررو ازهرجا بگیری منفعته

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عزیزم منم چندین سال داشتم و خیلی کم برمیداشتم. بعد اینکه داداشم فوت شد فهمیدم چه خسارتی ب خودم زدم ...

دقیقا یهو به دلم افتاد بردارم و نمازمو بخونم دوس داشتم نظر بقیه هم به تصمیمم کمک کنه و مسمم تر شم

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

دقیقا یهو به دلم افتاد بردارم و نمازمو بخونم دوس داشتم نظر بقیه هم به تصمیمم کمک کنه و مسمم تر شم

یه روزم تاخیر ننداز.  کار شیطانه تامارو ب دنیا و زرق و برق ش مشغول کنه تا ازخدا غافل بمونیم.  اصلا شک‌نکن. که راه درستی داری میری.   واینم بدون تاخدا نخواد هیچ بنده ای ب راه راست هدایت نمیشه.  خدا ب دلت انداخته چون دوستداره نمیخواد تباه شی.  موفق باشی

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

یه روزم تاخیر ننداز. کار شیطانه تامارو ب دنیا و زرق و برق ش مشغول کنه تا ازخدا غافل بمونیم. اصلا ش ...

مرسی قشنگم .حسش نیس برم ریموو کنم میمونم خودش درمیاد ژله زود در میاد

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙