2821
2789
عنوان

مراحل گرفتن شناسنامه و کارت ملی

78 بازدید | 4 پست

خانما من داداشم نه شناسنامش عکس داره نه کارت ملی داره ۲۰سالشه کجا باید بره مراحلش چیه چیا میخان چقدر پول میگیرن اصلا نمیدونه میخواد کارم پیدا کنه کارت ملی نداره نمیدندبهش 

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨ شروع کاهش سایز😍🩷امروز بیستم اردیبهشت سایز فعلی ۹۹سایز هدف اول ۹۰سایز هدف دوم۸۰هدف سوم۷۰هدف چهارم۶۰ اینجا میام میگم به کدوما رسیدم 😍❤️

خوب ثبت احوال باید بره ...

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

خواهرم امسال داره شناسنامه ش رو عکس دار میکنه

گفتن یه قطعه عکس سه در چهار 

نامه اشتغال به تحصیل

و پول نمی‌دونم چقدر میگیرن

کارت ملیم داداشم ۴ سال پیش اقدام کرد بعد دوسال اومد

آخربدمدصبح‌امیدازشب‌من💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهرم امسال داره شناسنامه ش رو عکس دار میکنهگفتن یه قطعه عکس سه در چهار نامه اشتغال به تحصیلو پول ن ...

آخه میگن اگه از سن ۱۵رد بشه و شناسنامه رو عکس دار نکنن دیگه سخته شایدم انجام ندن

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨ شروع کاهش سایز😍🩷امروز بیستم اردیبهشت سایز فعلی ۹۹سایز هدف اول ۹۰سایز هدف دوم۸۰هدف سوم۷۰هدف چهارم۶۰ اینجا میام میگم به کدوما رسیدم 😍❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز