2777
2789
عنوان

آدم های عجیب

84 بازدید | 8 پست

زنداداشم میگه توی شهرستان شوهر دختر داییش نصف شب فوت میشه جوان هم بوده البته بچه نداشتن خانمش تاصبح به کسی خبر نمی‌ده میشینه قرآن میخونه بالای سرش یعنی نه زنگ زده اورژانس چیزی شاید احیا می‌شده حق چیزای ندیده نشنیده نمی‌دونم چجوری بازجویی نشده اگه یه درصد احتمال داشت احیا بشه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد علت مرگ مشخص شده و شکی به جا نگذاشته که کسی پیگیری نکرده ، یهو یاد اون بلاگر افتادم که با شیرموز مسموم شوهرشو کشت 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦