2777
2789
عنوان

لعنت به شوهرم و خانواده ش

192 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده 

...

ما سال ۹۶عروسی کردیم ۱۱۷۰۰ برام طلا گرفتن کلا ...یه مبلغ خیلی کم بهمون دادن اندازه پول رهن یه خونه کوچیکه دیگه هیچی...

الان یه برادر شوهر مجرد دارم هم براش خونه ساختن هم ماشین صفر خریدن ...فعلا هم زن نگرفته...اینا تو ده ماه نامزدی چندین بار به من گفتن طلاهاتو بفروش خونه بخریم...کل طلاهای مجردی و عروسیم رو فروختم خونه خریدم...ماشین نداریم این هشت ساله مستاجریم و عین بدبخت بیچاره ها زندگی کردیم ...هر چی درآوردم پس انداز کردم ...زورم میاد واقعا...چرا واسه ما گدا بازی درآوردن ؟؟؟پدرشوهرم اونموقع گفته بود اینا غارتم کردن ...ما رو گفته بود !!!

کارشون هم کشاورزیه و همه با هم شریکن ...و بعد ازدواج هر کی میره سی خودش

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

خسته شدم ...خونمون دست مستاجره نداریم پول رهنش رو بدیم ...که حداقل برم خونه خودم ...لعنت بهشون ...چندین بار اومدن خواستگاری...جواب رد دادم...آنقدر اومدن بابام می‌گفت باید زنش بشی...پسرعمومه

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

متوجه نشدم خونه خریدین ؟مستاجر هستید؟

والا من ازدواج کردم همسرم تک پسر بود هیچی نگرفتن پول هم ندادن برای هیچی کادوهای عروسیمون رو هم گرفتن ازمون کل هزینه ها رو همسرم داده بود نه خودشون ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم خونه خریدین ؟مستاجر هستید؟والا من ازدواج کردم همسرم تک پسر بود هیچی نگرفتن پول هم ندادن ب ...

خونه رو تازه خریدیم ،فعلا مستاجریم 

خونه رو تازه خریدیم ،فعلا مستاجریم

باز خوبه دیگه میرید انشالله خونه خودتون به زودی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باز خوبه دیگه میرید انشالله خونه خودتون به زودی

خونه خودم...با طلاهای مجردیم و عروسیم خریدم...چرا وقتی خونه ارزون بود واسه ما خونه نساختن؟؟!!!چرا ؟!!!خدا لعنت کنه مادرشوهرمو...حلالش نمیکنم 

منم شوهرم تک پسره به بهونه کرونا عروسی نگرفتن حتی جشن هم نگرفتن هیچ کاری برام نکردن

خب شما هیچ کاری نکردن ...برای ما هم نکردن...ولی چرا واسه برادرشوهرم که هنوزم مجردها خونه و ماشین خریدن ؟؟؟!!!بحثم اینه چرا فرق گذاشتن 

@salar3333 قرمساق چرا درخواست دوستی دادی؟؟؟!!!ریدم دهنت 

خب شما هیچ کاری نکردن ...برای ما هم نکردن...ولی چرا واسه برادرشوهرم که هنوزم مجردها خونه و ماشین خری ...

بستگی به رسم داره! طرف ما چون مسئولیت پدر و مادر توی پیری گردن پسر کوچیکه خونه میگیرن براش 

بستگی به رسم داره! طرف ما چون مسئولیت پدر و مادر توی پیری گردن پسر کوچیکه خونه میگیرن براش

پسر کوچیکه نیست...یکی کوچکترم دارن

خدا لعنتت کنه ...ریدم تو قبرت واسه خواستگاری اومدنت و بدبخت کردن من تا ابد باید تنت تو گور بلرزه

خب شما هیچ کاری نکردن ...برای ما هم نکردن...ولی چرا واسه برادرشوهرم که هنوزم مجردها خونه و ماشین خری ...

این چیزا همه جاییه همون موقع که بهت گفتم من وخواهرشوهرم باهم رفتیم سره خونمون همون زمان واسه اون کلی جهیزیه خریدن تاهمه چیزای ریزروگرفتن