2777
2789

هر روز فکر کنم 

و راضیم از این که خانواده خوب و صمیمی دارن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم مامانم هر روز بهم زنگ میزنه اما مادرشوهرم طبقه پایینه 

هفته ای دوسه بار سر میزنه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شوهر من ۳ ساله مادرش و ندیده و هر چقدرم اصرار میکنم بره ببینه نمیره قهرم نیستا میگه حوصله ندارم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

بعضی وقتا هر شب ، بعضی وقتا هفته ای دو سه بار ، پیش اومده هم که کار داشته و مثلا یه هفته زنگ نزده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

زنگ که شاید هفته ای دوبار اونم بی میل جواب مادرشو میده ولی سر زدن هرروز میرفت که الان یک هفتس یه اتفاقی افتاده که من ازش بی خبرم ولی الان بهش گفتم پاشو بریم خونه بابات گفت نمیام تو هم دیگه حق نداری پاتو بذاری اونجا دلیلش راهم نپرس 🤔☹️  حالا نمیدونم چی شده ولی بد قاطیه از دستشون 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
گآهی فکر میکنم چرا بچه اوردم که ممکنه اینطوری بشه و حتی یه سر نزنه بهم🤔😢

نه هیشکی مث این بشر بی احساس نیست مال شما ایشالا فرزند خوبی میشه براتون ❤ 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم