2777
2789
عنوان

داستان های عجیب نی نی سایت

179 بازدید | 10 پست

چقدر تاپیک های عجیب غریب خوندم دو روزه فکرم مشغوله بگو اخه بیکاری مجبوری یه اتفاقای خاص و بدی خوندم حالم بد شده نمیدونم راستن یا دروغ انشالله که حقیقت نباشن ولی اخه مگه همشون میشه دروغ باشن یه عااالمهههه تاپیک های عجیب و غریب خیانت هایی که فکرشم نمیشه کرد دیدم نسبت به همه اطرافیانم عوض شد اینکه یه ادمایی که نزدیکتن میتونن چه ضربه ای بهت بزنن واقعا حالم گرفته شد خدایا برلی کسی بد نخاه خدا هیچکسی بد نیاره تو زندگیش الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارک وب رو از روی اینجا ساختن.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

بعد چند سال بودن سایت فهمیدم خودت باید عاقل باشی 

من حقیقتا اکثر تاپیک هایی که عجب غریبن و. از ساعتای۱۱شب به بعد هستن و باور نمیکنم حتی دیگه ادامه اون تاپیک و نمیخونم 

اینم بگم کاربرایی که تازه عضو شدن دیدی تاپیک جنجالی دارن فرار کن

یسریا تشنه توجه ان فقط روح و روان مارو اذیت میکنن

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

الهی آمین 

من خودم زخم خوردم  بازم راستو دروغ داره خیلیاشون سعی کن از تجربشون استفاده کنی فقط بیشتر هوشیار باشی 

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

عزیزم، متاسفم که تو این فکر و حال بدی هستی. اینطور تاپیک‌ها ممکنه تاثیر منفی بذارند، اما همیشه باید به یاد داشته باشی که خیلی از چیزهایی که می‌خونیم ممکنه اغراق یا دروغ باشن. سعی کن از این فضای منفی فاصله بگیری و بیشتر به خودت و حال خوبی که باید داشته باشی توجه کنی. همه اطرافیان هم نمی‌تونن بد باشن، عزیزم. نگران نباش، همه‌چی خوب میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم، متاسفم که تو این فکر و حال بدی هستی. اینطور تاپیک‌ها ممکنه تاثیر منفی بذارند، اما همیشه باید ...

ممنون عزیزم از انرژی مثبتت دنیا ادمایی مثل شمارو کم داره مرسی ازت چشم دیگه قصد دارم نیام اینجا و دنبال حذف کاربریم هستم منتها انگاری کلی سخته  در هر حال واقعا تصمیم گرفتم دیگه نیام مرسی از شما بازم 

عزیزم، متاسفم که تو این فکر و حال بدی هستی. اینطور تاپیک‌ها ممکنه تاثیر منفی بذارند، اما همیشه باید ...

اومدم پروفایلتونو دیدم روانشناس هستید حدس زدم و شخصیت و شعور رو از نظرتون کامل دریافت کردم انشالله سلامت باشید 

اگ تونستید درمورد تاپیک قبلم که راجع به جاریم گفتم دوس داشتم نظر شما رو بدون راجع بهش ممنون میشم اظهار نظر کنید مرسی