2777
2789

بابام یه خونه اضافی داشت فروختش

داداشم قفلی زده پولشو بده به یکی که کارگاه مبل داره که با پولش کار کنه به بابام سود بده

(این میشه مضاربه پس هی رو مخم نرید ربا و فلانه😑)

حالا مشکل کجاست

رفتار مشکوک داداشم!

بابام بهش گفته خب بریم اون شخص رو ببینیم،داداشم اصن قبول نمیکنه!میگه اون پولداره نمیاد ببینیش😑

بابام میگه خب بهم ضمانت بده،بازم داداشم قبول نمیکنه!

اصن نمیفهمم داداشم چش شده

بهش پیام دادم گفتم که این یارو اصن کیه چیه کلاهبرداره و فلان ،زنگ زد انقد بد صحبت کرد باهام😑😑

واقعا باید چیکار کرد الان

همش میترسم پول بابام که با خون دل به دست اورده از بین بره😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بابات حتما صحبت کن. احتمالا داداشت از این شرکت های هرمی میخواد پول بزاره.. بکی از دوستانم همسرش هر چی طلا داشتن فروخته شده بوده ۲۵٠ گفته یکی هست چند برتبر سود میده. بده ببریم. داده رفته. طرف یه ابم روش ـنه مدرکی نه سندی هیچی به هیچی.. بخ بابات بگو اصلا و ابدا پولی به داداشت نده که حرامه کامله 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب معلومه داره دروغ میگه پول رو از دست پدر دربیاره کاش خونه رو نمی‌فروختبهترین فرصته که طلا بخرید

اصلا به حرفم گوش نمیدن

منم از دیروزه دیگه حرفی نزدم

مطمعنم حالا که من قهر کردم داداشم میره رو مخشون و پولو از دستشون درمیاره به چوخ میده😔

به بابات حتما صحبت کن. احتمالا داداشت از این شرکت های هرمی میخواد پول بزاره.. بکی از دوستانم همسرش ه ...

دقیقا اونم گفته سودxتومن میده که دقیقا میشه دو برابر سود بانک

حالا داره اینا رو گول میزنه

عزیزم با پدرت صحبت کن پدر همسرم یه ماشین ایسوز سال ۹۶ فروخت ۵۰ میلیون پول دستش بود خواهر شوهرم گفت بده دوست شوهرم باهاش کار کنه بهت مثلا ماهی ۳ تو من میده اینام دادن ۳ ماه پول داد  بعدش گفت ندارم کرد ۲ تومن بعدش ۱ تومن بعدشم دیگه نداد الان هنوز پول نگرفته و ۲ بار وکیل گرفتن و دادگاه الان اون ۵۰ میلیون دیگه هیچی نمیشه ،خواهر شوهرم از همسرش جدا شد و ارتباطش با اون دوست همسرش کلا قطع شد خلاصه دیگه اصلا معلوم نیست طرف کجاست کلی تا الان پول وکیل دادن هیچی نشد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عزیزم با پدرت صحبت کن پدر همسرم یه ماشین ایسوز سال ۹۶ فروخت ۵۰ میلیون پول دستش بود خواهر شوهرم گفت ب ...

منم میدونم این کلاهبرداره برام مثل روز روشنه

ولی هر کاری کردم هرچی گفتم گوش ندادن😑

از دیروزه قهر کردم دیگه حرف نزدم

چقدر پوله؟؟؟چرا بخشی از اونو نمیدین داداشت باهاش کاری راه بندازه...

پول من نیست که نظر بدم عزیزم

من گفتم هرکاری دوس دارید بکنید فقط پولو ندید دست کلاهبردار

دیگه بقیش با صاحبان پوله

دقیقا اونم گفته سودxتومن میده که دقیقا میشه دو برابر سود بانکحالا داره اینا رو گول میزنه

ولی حتما بگو به پدرت اون که بالاخره حلال  و حروم براش مهمه.. بگو اگر به اینه بزارید بانک چندسن برابر سود میده یا طلا میخرید چرا میدید دست کسی که نه میشناسید نه ادرسی ازش دارید این کاملا کلاه برداریه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!