2777
2789
عنوان

قبولیه دوازده روزه ادبیاته فرهنگیان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 85 پست

تو دوازده روز یه دور روخوانی سریع نهایت بتونی بکنی 

چرا تاالان نشد فقط تو ۱۲ روز میشه؟؟ قبول کن خودتم کم کاری کردی دوتا پنبه میکردی تو گوشت میخوندی 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم مهار معلمی رو. دینی هامم خوندم. ولی تسلط ندارم حس میکنم قراره ۲٠درصد بزنم🙂

نه دیگه نشد 

تو نباید حس منفی به خودت بدی .

هیچم قرار نیست کم بزنی .

قراره ان شاءالله بهترین درصد رو توی شهرت بزنی وقبول بشی 

چون خوندی وزحمت کشیدی ❤

من هم فرهنگیان قبول نشدم ولی خانوادم همیشه حمایتم میکردن درآخر با رتبه ۱۲۰۰ رفتم دانشگاه تبریز روانشناسی روزانه خوندم ترم آخر ازدواج کردم شوهرم خیلی حمایتم کرد ب شدت دلش میخواست زنش معلم بشه و با حمایت هاش امسال بعد از دوبار مردودی قبول شدم و الآن معلمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هم فرهنگیان قبول نشدم ولی خانوادم همیشه حمایتم میکردن درآخر با رتبه ۱۲۰۰ رفتم دانشگاه تبریز روانش ...

خانواده حمایتگر=همسر حمایتگر=رسیدن به آرزو ها

به قول معروف میگن من از خانواده شانس نیاوردم همسره آیندمم قراره یکی لنگه اونا بشه دیگه. پس درد جدید اضافه نکنم بهتره

به به مبارکت باشه .خدا روشکر😍

ممنونم عزیزم معلم شدن کارخیلی راحتیه فقط یکم پشتکار میخواد مدرسه مون یه دانشجو معلم میاد پدرش معتاده میگف موقع درس خوندن یهو میدیدم پدرم درو باز کرد سیگار رو میذاشت رو پوست دستم فشار میداد 

میگف پدرم شیشه میکشید فکر میکرد نو اتاقم دوسپسر دارم 

یا برادرش بهش تجاوز میکرد ولی قبول شد این حرفارو من قبول ندارم که جو خونمون بد بود فلان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده حمایتگر=همسر حمایتگر=رسیدن به آرزو هابه قول معروف میگن من از خانواده شانس نیاوردم همسره آیند ...

عزیزم پیاممو بخون الان نوشتم 

این دختریکه من میگم هم عاشق ادبیات بود و دبیر ادبیات مدرسمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40