2777
2789

من چند تا پی دی اف شخصی دارم دوس ندارم ب دست اون کافی نتیه بیوفته و داشتع باشه..فقط میخام ازروشون ی کپی بزنه.. ب نظرتون میشع همچین چیزی؟؟؟..باید چیکارکنم چی بهش بگم؟؟؟؟کمکم کنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اینکه بری بالا سرش ازشون کپی نزنه،وگرنه رو فلش باشه یا گوشی بخواد برداره خیلی راحته

میتونم گوشیمو یافلشو ببرم خودم وصل کنم ب سیستمش کپی کنم؟؟؟ب نظرتون میشه همچین چیزی؟؟؟

مرسی گلم..راه دیگ نداره؟؟؟

نه خب به هر حال هرکاری کنی دسترسی رو داره 

بعدش مونده به وجدانش و حوصلش که نگا کنه یانه

بعضیا باز میگنن برا اطمینان میگن نگا کن ببین همیناس؟

بعضیام همونجور چش بسته میزنن پرینت میزنه

فک نکنم کافی نتی باشه که پرینتش دست خودت باشه شایدم باشه ها نمیدونم

شهر ما یجا داشت انقد سرشون شلوغ بود سیستمارو همینجور میزاشتن دانشجوها میرفتن خودشون کارای پرینتشونو انجام میدادن و فقط پولشو میدادن

میتونم گوشیمو یافلشو ببرم خودم وصل کنم ب سیستمش کپی کنم؟؟؟ب نظرتون میشه همچین چیزی؟؟؟

خب اگه خیلی مهمن سعی کن ببری پیش کافی نت زن که باهاش راحت باشی و خودت کنارش باشی نتونه کپی بزنه،هر چند بکارشون نمیاد

Mathematics teacher

نه خب به هر حال هرکاری کنی دسترسی رو داره بعدش مونده به وجدانش و حوصلش که نگا کنه یانهبعضیا باز میگن ...

اینجوری خوب بوده..میتونم گوشیمو یافلشو ببرم خودم وصل کنم ب سیستمش کپی کنم؟؟؟ب نظرت میشه همچین چیزی؟؟؟

خب اگه خیلی مهمن سعی کن ببری پیش کافی نت زن که باهاش راحت باشی و خودت کنارش باشی نتونه کپی بزنه،هر چ ...

اخه بازحمت ب دستم رسیده..بعدم میخاستم برم کارت ازمونمو کپی کنم میترسیدم..اره اینم فکرخوبیه..مرسی اقا..

اینجوری خوب بوده..میتونم گوشیمو یافلشو ببرم خودم وصل کنم ب سیستمش کپی کنم؟؟؟ب نظرت میشه همچین چیزی؟؟ ...

گوشی نه میگه از یه اپی چیزی براش بفرستی ولی فلش راحت و سیف تره 

کم پیش میاد اجازه بدن خودت برا خودت کپی بزنی 

مگه این که روش کار خودشون اینجوری باشه اونم خیلی کم پیش میاد

همون بریز فلش چیز دگ هم توش نباشه بگو از همه فایلای فلش برات کپی بگیره

فایلو باز میکنه ولی دگ رو سیستم خودش نمیریزه