2777
2789
عنوان

مامان های کلاسوادلی مدارس دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 29 پست
خب شما چجوری باهاش کار میکنید😅 نشانه های عزبی که اومده خیلی سخت شده

اوله مدرسه ها معلمش چندتا کمک درسی گفت بگیرید از همونا مشقشون میگه دیکته میگیره یه کتاب دیکتع شب گفت بخرید از همونم دیکته میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نگارش چجوری برخورد میکنید؟و پیشنهادتون برای اینکه بچه تابستون دوباره ریست فکتوری نشه چیه😅

برای نگارش در حد تمرینات کتاب مثلا جمله سازی ؛ مرتب کردن جمله ، نوشتن جمله برای تصویر ، املای تصویری خلاصه هرچیزی که داخل نگارش آمده 

در تابستان حتما کتاب داستان خواندن را داشته باشید هم تمرین روانخوانی هست هم درک مطلب ازش بخواید داستانی که خوانده را تعریف کنه براتون در شهریور هم یک مرور کلی چوم پایه دوم دو هفته تا سا هفته گاها حتی یک ماه مرور پایه اول هست من خودم پارسال پایه دوم داشتم سه هفته تمام مرور کردم 

نه اصلا .ترم اول که اینطوری نبود .خودش هرروزبه بچه هااملامیگه وباهاشون کارمیکنه 

واسه امتحان نگارش هم همینطور 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مگه کلاس اول امتحان دارن؟پس چرا پسر من اکتحان نداره

امتحان میگیرن ولی نمیگن 

معلم پسرمن فقط واسه امتحانات ترم بهمون گفت که باهاشون کارکنیم 

شماپوشه ی پسرت روببین همه ی امتحاناروداخلش گذاشتن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم برو تو تلگرام سرچ کن کلاس اولی های دکتر رحمت عالی و جامع هم سوال امتحانی داره هم نمونه متن املا هم ریاضی و ..

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم برو تو تلگرام سرچ کن کلاس اولی های دکتر رحمت عالی و جامع هم سوال امتحانی داره هم نمونه متن امل ...

برای پایه دوم ابتدایی نداره؟

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
برای پایه دوم ابتدایی نداره؟

نمیدونم عزیزم اتفاقا من میخواستم اگه برای کلاس دوم هم داره از حالا کتاب ها و پک هاش رو تهیه کنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن