2777
2789

من برای عروسی یکی از فامیلا پوستمم خوب نیست ابروهامم اصلا یعنی مشکیه بد فرمه 

فقط ژل ابرو زدم 

تینت لب 

ضد آفتاب 

ریمیل 

موهام هم یه وری 

کردم خوبه نظرتون ؟

خودم دوست دارم خوده واقعیم باشم همه جا درسته خوب نیستم ولی نمیدونم چرا اینجوری میپسندم خودم 😂🤦🏻‍♀️💔

نظرتون چیه 

اگه عروسی مهمی نیست نمی ارزه خودتو اذیت کنی

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عروسی مهمی نیست نمی ارزه خودتو اذیت کنی

کلا این مدلی دوست دارم حتی عروسی اقوام درجه یک هم اینجو بودم نمیدونم چرا فقط کله ارایشم اینه کرم پودر نمی‌زنم کانتور کانسیلر اینا اصلا 

مامانم میگه ارایش کن ولی دوست ندارم خودم بنظرتون بده ؟

کلا این مدلی دوست دارم حتی عروسی اقوام درجه یک هم اینجو بودم نمیدونم چرا فقط کله ارایشم اینه کرم پود ...

به نظر من بی احترامی به فامیل درجه یکه چون هم کلی تدارک دیدن هم دعوت کردم پس منم با بهترین ظاهرم میرم 

نهایتا چهار ساعته

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

من توی عروسی خواهرمم همین بودم...  خودم ارایش کردم

فقط با کرم پودر پوستم رو یه دست کردم

یه رژ لب صورتی زدم

با سایه صورتی اکلیلی

یکمم هایلایتر صورتی رو گونم

خیلی ارایش کم و ملیح و ساده ای داشتم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

به نظر من بی احترامی به فامیل درجه یکه چون هم کلی تدارک دیدن هم دعوت کردم پس منم با بهترین ظاهرم میر ...

اخه لباس شیک خریدم این همه ظاهری رسیدم ولی خب آرایش احساس خفگی میکنم نمیتونم فقط در همون حد که گفتم میتونم 

من توی عروسی خواهرمم همین بودم... خودم ارایش کردمفقط با کرم پودر پوستم رو یه دست کردمیه رژ لب صورتی ...

منم کرم پودر ندارم اصلا 😂🤦🏻‍♀️💔

داشتما همرو بعد اینکه تهمت زدن ریختم بیرون 

اخه لباس شیک خریدم این همه ظاهری رسیدم ولی خب آرایش احساس خفگی میکنم نمیتونم فقط در همون حد که گفتم ...

خب وقتی از اول اینطوری بودی حتما درک میکنن