هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا این مدلی دوست دارم حتی عروسی اقوام درجه یک هم اینجو بودم نمیدونم چرا فقط کله ارایشم اینه کرم پود ...
به نظر من بی احترامی به فامیل درجه یکه چون هم کلی تدارک دیدن هم دعوت کردم پس منم با بهترین ظاهرم میرم
نهایتا چهار ساعته
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
اخه لباس شیک خریدم این همه ظاهری رسیدم ولی خب آرایش احساس خفگی میکنم نمیتونم فقط در همون حد که گفتم ...
خب وقتی از اول اینطوری بودی حتما درک میکنن